- İşlemci
- Amd
- Ekran Kartı
- Nvidia 5000 serisi
Arkadaşlar merhaba daha önce 4070 sistem düşünüyordum fakat 5000 serisi tanıtılana kadar şimdi 5000 serisi düşünüyorum sizce 5000 serisine bu parÇalar uygun mudur ?
max bütçen ne kadar?Arkadaşlar merhaba daha önce 4070 sistem düşünüyordum fakat 5000 serisi tanıtılana kadar şimdi 5000 serisi düşünüyorum sizce 5000 serisine bu parÇalar uygun mudur ?
Bütçeme uygun aslında Radeon serisi de bi güvenemiyorum ve bazen prometheusta çizimler yapıyorum oyun dışında da kullanmayı düşünüyorum yani aldığım zaman en az 5-6 yıl parça değiştirmeden kullanmak istiyorum oynadığım oyunlar maksimum 2070 istiyor çok yüksek özellik isteyen de değil aslında 5000 serisi bana fazla mı gelir bilemiyorummax bütçen ne kadar?
seçtiğin ürünler güzel
sinerjide patriot 2x16 6000 cl30 ram var
rgb siz ve rgb li
rgb siz olan tek 16 2 tane alırsın
rgb istiyorsan 2x16
fiyatları da makul
seçtiğin ram e göre daha iyi olur
eğer edit vs işleri için kullanıcaksan nvidia alBütçeme uygun aslında Radeon serisi de bi güvenemiyorum ve bazen prometheusta çizimler yapıyorum oyun dışında da kullanmayı düşünüyorum yani aldığım zaman en az 5-6 yıl parça değiştirmeden kullanmak istiyorum oynadığım oyunlar maksimum 2070 istiyor çok yüksek özellik isteyen de değil aslında 5000 serisi bana fazla mı gelir bilemiyorum
- Minimum. Önerilen.
- OS version. Windows 10. OS version. Windows 11.
- Intel Core i3 10th Gen. Intel Core i5 10th Gen.
- Memory. 8-16GB. Memory. 16-32GB.
- NVIDIA GTX 1660TI or AMD RX 580. NVIDIA RTX 2070 Super or AMD RX 5700XT.
- DirectX. DirectX 12.
- Storage. SSD Storage.
Gibi sistem gereksinimi isteniyor
- Minimum. Önerilen.
- OS version. Windows 10 - 64 bit (latest update) ...
- AMD Ryzen 3 1200X or Intel CoreTM i3-3250 3.5 GHz. AMD Ryzen 5 1600X 3.6 GHz or Intel CoreTM i5-2400 3.4 GHz.
- Memory. 8 GB RAM. ...
- NVIDIA GeForce GTX 1660. NVIDIA GeForce RTX 3060.
- DirectX. DirectX 11. ...
- Storage. ...
- SoundCard.
4070 4070super ve daha üst seriyi 1080p için düşünüyorsan elbetteki daha iyi bir işlemci öneririmİşlemcinin darboğaz olma durumu nedir knka
Edit değil aslında elektronik kart çizimi de o da çok bir sistem gereksinimi istemiyor amd ekran kartı sorun yaratır mı onu çok merak ediyorum çünkü fp bir ürün bütçeyi çok da zorlamak istemiyorumeğer edit vs işleri için kullanıcaksan nvidia al
render falan varsa işin içinde net sorun çıkarırEdit değil aslında elektronik kart çizimi de o da çok bir sistem gereksinimi istemiyor amd ekran kartı sorun yaratır mı onu çok merak ediyorum çünkü fp bir ürün bütçeyi çok da zorlamak istemiyorum
Anladım kanka teşekkür ederimrender falan varsa işin içinde net sorun çıkarır