45.000-60.000 TL Sistem Tavsiyesi

alpergklp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
belli değil
Ekran Kartı
belli değil
Arkadaşlar merhaba. Hayatımda ilk defa pc toplucam ama fazla bilgim yok, neredeyse hep laptop kullandım ama artık masaüstüne geçmek istiyorum. Kafamda 1-2 parça var ama yinede bilmediğim için sormak istedim. 45-50bin lira gibi bir param var, ddr5 sistem toplamak istiyorum. Metin2, FM ve arada sırada Valorant oynuyorum, hikayeli oyunlar vs hiç oynamadım, oynamayı da planlamıyorum. nasıl bir şey toplayabilirim. Özellikle istediğim bir marka yada parça yok ama Mersin gibi bir yerde yaşıyorum hava çok sıcak oluyor o yüzden nereye baksam sıvı soğutma diyor, kasa olarak da nzxt h6 flow çok beğendim onu almayı planlıyorum. Ona göre bana yardımcı olabilir misiniz.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
düşük orta bütçeler ile sistem toplamaya çalşıp neden haddinden fazla harcamalar yapıyorsunuz bazı ürünlerde
o bahsettiğiniz kasanın boş fiyatından daha ucuza daha klasik mesh panel ama içinde psu olan bir kasa alınabiliyor

yapmayın gözünüzü seveyim
tamam görsellik hepimizin hoşuna gidiyor ama bütçenizi artık bi performans için kullanmayı bilin

(kimsenin bütçesini küçümsemiyorum sizin bahsettiğiniz paranın yarısına sistem toplayacak para bende olmayabilir şu an ama malesef bu paraya toplayacağın sistem üst düzey olmadığına göre bütçeyi performansa ayırmak lazım sonra bütçe muhabbetim üzerinden tartışma dönmesin )

KS

alpergklp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
düşük orta bütçeler ile sistem toplamaya çalşıp neden haddinden fazla harcamalar yapıyorsunuz bazı ürünlerde
o bahsettiğiniz kasanın boş fiyatından daha ucuza daha klasik mesh panel ama içinde psu olan bir kasa alınabiliyor

yapmayın gözünüzü seveyim
tamam görsellik hepimizin hoşuna gidiyor ama bütçenizi artık bi performans için kullanmayı bilin

(kimsenin bütçesini küçümsemiyorum sizin bahsettiğiniz paranın yarısına sistem toplayacak para bende olmayabilir şu an ama malesef bu paraya toplayacağın sistem üst düzey olmadığına göre bütçeyi performansa ayırmak lazım sonra bütçe muhabbetim üzerinden tartışma dönmesin )
dediğim gibi çok fazla bilgim yok ve kasa sadece hoşuma gitti o yüzden onu istiyordum ama tabi ki daha mantıklı bir tavsiyesi olan varsa onu da alabilirim. acelem yok 1 ay gibi bir sürem var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri