Sistem Toplama Konusunda Önek Hatası Veriyor

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
61
Merhaba arkadaşlar 37.5 k ile max bütçe bu kadar kasa + monitör tarzında sistem önerir misiniz parça önerisi de yapabilirsiniz.
işlemci amd
ekran kartı nvidia
monitör 240 hz
olacak şekil de yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• 1691927109548.png
    1691927109548.png
    547.9 KB · Görüntüleme: 28

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866

bu sistemde kasayı bunu seçerek alınabilir ASUS Prime AP201 USB 3.2 Mesh Siyah MicroATX Kasa yada bütçe çıkarsa ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.1 Mid Tower Kasa bu kasa seçerek alınabilir önerim bu kasayı almanız

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
61
Monitörün hazır:

Kaldı 30k. 7600x ve 4060ti sistem toplanabilir bence.
bende bunu düşünmüştüm hocam :D
peki gameboosterın 280 hz https://www.itopya.com/gamebooster-...jwLbWBCH2b-pqV2G-7AqLXh-SHhVnb1Q43-uypXLOOQ68 bu nasıl acaba?

bu sistemde kasayı bunu seçerek alınabilir ASUS Prime AP201 USB 3.2 Mesh Siyah MicroATX Kasa yada bütçe çıkarsa ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.1 Mid Tower Kasa bu kasa seçerek alınabilir önerim bu kasayı almanız
Monitör çok düşük değil mi hocam?

FPS oyunları mı oynuyorsun eğer öyleyse işlemci iyi olması lazım ekran kartı AMD olsa da olur bence
Hocam benim için değil kuzen için unity falan da kullanacak fps oyunları ve hikaye oyunları da oynayacak.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
GB spardox gibi monitörler alınmaz.
Nereden biliyorsun alınmaz direk marka duyulmamış diye kötü diyemeyiz zira PC hocası test yaptı özellikle siyahlar gayet güzeldi ben çok beğendim şahsen direk marka olarak bakılması bana pek mantıklı gelmiyor fiyat performans odaklı bakmak lazım belli bütçelerde

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
61
GB spardox gibi monitörler alınmaz.
neden hocam ?

teşekkür ederim hocam

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Nereden biliyorsun alınmaz direk marka duyulmamış diye kötü diyemeyiz zira PC hocası test yaptı özellikle siyahlar gayet güzeldi ben çok beğendim şahsen direk marka olarak bakılması bana pek mantıklı gelmiyor fiyat performans odaklı bakmak lazım belli bütçelerde
Fiyatından, kullandığı gama sorunlu panellerden, kağıt üstünde ki yalan özelliklerden bu monitörün alınmayacağı ortaya çıkıyor. Bu ürünleri spardox veya gamebooster üretmiyor sadece marka basıyor merdiven altı ürünler hepsi. Sizin görüşünüz ile bakarsak kağıt üstünde iyi gözüken ürün alınır. İnceleme denilen şeyde inceleme olsa keşke. Çok uzatmadan gerçek bir inceleme bırakacağım.

Kontrast, input lag, response time, srgb, Adobe RGB, DCI p3, uniformity, smearing, görüş açıları ve kalibrasyon sonrası değerleri ölçmesi gerek. Zaten cidden iyi bir monitörse firma bu incelemeyi yaptırıyor.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Fiyatından, kullandığı gama sorunlu panellerden, kağıt üstünde ki yalan özelliklerden bu monitörün alınmayacağı ortaya çıkıyor. Bu ürünleri spardox veya gamebooster üretmiyor sadece marka basıyor merdiven altı ürünler hepsi. Sizin görüşünüz ile bakarsak kağıt üstünde iyi gözüken ürün alınır. İnceleme denilen şeyde inceleme olsa keşke. Çok uzatmadan gerçek bir inceleme bırakacağım.

Kontrast, input lag, response time, srgb, Adobe RGB, DCI p3, uniformity, smearing, görüş açıları ve kalibrasyon sonrası değerleri ölçmesi gerek. Zaten cidden iyi bir monitörse firma bu incelemeyi yaptırıyor.
Kağıt üstünde iyi görünen ürün demedim fiyatına göre güzel ve garantisi de var ne sorunu olabilir varsa 240hz uygun fiyatlı buyurun siz önerin 10 bin TL verip Rog Strix de koyulur bütçe odaklı bakmak gerekiyor attığın AOc de güzel ama bu monitör çöp de diyemezsin ikisi de tercih edilebilir bence

Bu arada 30k ya 7600x 4060ti sistem nasıl oluyor onu da anlamış değilim 😊

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Kağıt üstünde iyi görünen ürün demedim fiyatına göre güzel ve garantisi de var ne sorunu olabilir varsa 240hz uygun fiyatlı buyurun siz önerin 10 bin TL verip Rog Strix de koyulur bütçe odaklı bakmak gerekiyor attığın AOc de güzel ama bu monitör çöp de diyemezsin ikisi de tercih edilebilir bence

Bu arada 30k ya 7600x 4060ti sistem nasıl oluyor onu da anlamış değilim 😊
Ucuz etin yahnisi yenmez. Monitör kalitesiz olduğu için ucuz ve sen diyorsun ki kağıt üstüne göre önermiyorum, e neye göre öneriyorsun o zaman incelemesi yok ki?

Benim için çöpten farksız bir monitör. Hani kalitesiz PSU önermiyoruz ya biz buda onla aynı olay işte. Sıkıntılı iş yani.
8k ya güzel bir monitör önerdim.

31k bunlar.

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Ucuz etin yahnisi yenmez. Monitör kalitesiz olduğu için ucuz ve sen diyorsun ki kağıt üstüne göre önermiyorum, e neye göre öneriyorsun o zaman incelemesi yok ki?

Benim için çöpten farksız bir monitör. Hani kalitesiz PSU önermiyoruz ya biz buda onla aynı olay işte. Sıkıntılı iş yani.
8k ya güzel bir monitör önerdim.

31k bunlar.
O soğutucu uygun değil tek kanal 16gb hele ki Cl40 tatmin edici olmaz ve toplamda fiyat 39 a kadar çıkıyor alıcı 37.5k demiş 39 deseydi Zaten 7600 & 4060ti olurdu başta da dedim ya bütçe meselesi diye herşey bütçenin süzgeçinden geçer

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
O soğutucu uygun değil tek kanal 16gb hele ki Cl40 tatmin edici olmaz ve toplamda fiyat 39 a kadar çıkıyor alıcı 37.5k demiş 39 deseydi Zaten 7600 & 4060ti olurdu başta da dedim ya bütçe meselesi diye herşey bütçenin süzgeçinden geçer
Ddr5 te sual Chanel farketmiyor pek. İleride yükseltilebilir cl40 da gayet yeterli bir değer bana göre.
Soğutucu konusunu modart ta konuşmuştuk benim referans alabilecegim birisi var ve değerleri gayet iyi bu yüzden önerirken rahatım. Zaten bu non-x yani daha az ısınıyor.

1.5k ya sonuna kadar değer diye düşünüyorum. Aksi takdirde R5 5600 lü şeyler almak zorunda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri