@Lory @Kürşat Kütükçü @SahurakaMerhaba arkadaşlar 37.5 k ile max bütçe bu kadar kasa + monitör tarzında sistem önerir misiniz parça önerisi de yapabilirsiniz.
işlemci amd
ekran kartı nvidia
monitör 240 hz
olacak şekil de yorumlarınızı bekliyorum
bende bunu düşünmüştüm hocamMonitörün hazır:
![]()
AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kaldı 30k. 7600x ve 4060ti sistem toplanabilir bence.
Monitör çok düşük değil mi hocam?![]()
MSI G2412 23.8" FLAT IPS 1920X1080 (FHD) 16:9 - PttAVM.com - 2025
MSI G2412 23.8" FLAT IPS 1920X1080 (FHD) 16:9 170HZ 1MS FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2025www.pttavm.com
bu sistemde kasayı bunu seçerek alınabilir ASUS Prime AP201 USB 3.2 Mesh Siyah MicroATX Kasa yada bütçe çıkarsa ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.1 Mid Tower Kasa bu kasa seçerek alınabilir önerim bu kasayı almanız![]()
ULTIMA-4070 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 OC 12GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-4070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam benim için değil kuzen için unity falan da kullanacak fps oyunları ve hikaye oyunları da oynayacak.FPS oyunları mı oynuyorsun eğer öyleyse işlemci iyi olması lazım ekran kartı AMD olsa da olur bence
GB spardox gibi monitörler alınmaz.bende bunu düşünmüştüm hocam
peki gameboosterın 280 hz https://www.itopya.com/gamebooster-...jwLbWBCH2b-pqV2G-7AqLXh-SHhVnb1Q43-uypXLOOQ68 bu nasıl acaba?
Monitör çok düşük değil mi hocam?
Hocam benim için değil kuzen için unity falan da kullanacak fps oyunları ve hikaye oyunları da oynayacak.
Nereden biliyorsun alınmaz direk marka duyulmamış diye kötü diyemeyiz zira PC hocası test yaptı özellikle siyahlar gayet güzeldi ben çok beğendim şahsen direk marka olarak bakılması bana pek mantıklı gelmiyor fiyat performans odaklı bakmak lazım belli bütçelerdeGB spardox gibi monitörler alınmaz.
neden hocam ?GB spardox gibi monitörler alınmaz.
teşekkür ederim hocam
![]()
DeepCool LS520SE A-RGB Fanlı Siyah 240mm Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS520SE A-RGB Fanlı Siyah 240mm Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
![]()
Spardox Gaming SG-27240RP 240HZ IPS Oyuncu Monitörü
Spardox Gaming SG-27240RP 27" 1ms 240Hz IPS FullHD 2xDP Pivot FPS Oyuncu Monitörüwww.gelbura.com
Fiyatından, kullandığı gama sorunlu panellerden, kağıt üstünde ki yalan özelliklerden bu monitörün alınmayacağı ortaya çıkıyor. Bu ürünleri spardox veya gamebooster üretmiyor sadece marka basıyor merdiven altı ürünler hepsi. Sizin görüşünüz ile bakarsak kağıt üstünde iyi gözüken ürün alınır. İnceleme denilen şeyde inceleme olsa keşke. Çok uzatmadan gerçek bir inceleme bırakacağım.Nereden biliyorsun alınmaz direk marka duyulmamış diye kötü diyemeyiz zira PC hocası test yaptı özellikle siyahlar gayet güzeldi ben çok beğendim şahsen direk marka olarak bakılması bana pek mantıklı gelmiyor fiyat performans odaklı bakmak lazım belli bütçelerde
Kağıt üstünde iyi görünen ürün demedim fiyatına göre güzel ve garantisi de var ne sorunu olabilir varsa 240hz uygun fiyatlı buyurun siz önerin 10 bin TL verip Rog Strix de koyulur bütçe odaklı bakmak gerekiyor attığın AOc de güzel ama bu monitör çöp de diyemezsin ikisi de tercih edilebilir benceFiyatından, kullandığı gama sorunlu panellerden, kağıt üstünde ki yalan özelliklerden bu monitörün alınmayacağı ortaya çıkıyor. Bu ürünleri spardox veya gamebooster üretmiyor sadece marka basıyor merdiven altı ürünler hepsi. Sizin görüşünüz ile bakarsak kağıt üstünde iyi gözüken ürün alınır. İnceleme denilen şeyde inceleme olsa keşke. Çok uzatmadan gerçek bir inceleme bırakacağım.
Kontrast, input lag, response time, srgb, Adobe RGB, DCI p3, uniformity, smearing, görüş açıları ve kalibrasyon sonrası değerleri ölçmesi gerek. Zaten cidden iyi bir monitörse firma bu incelemeyi yaptırıyor.
Bu arada 30k ya 7600x 4060ti sistem nasıl oluyor onu da anlamış değilimFiyatından, kullandığı gama sorunlu panellerden, kağıt üstünde ki yalan özelliklerden bu monitörün alınmayacağı ortaya çıkıyor. Bu ürünleri spardox veya gamebooster üretmiyor sadece marka basıyor merdiven altı ürünler hepsi. Sizin görüşünüz ile bakarsak kağıt üstünde iyi gözüken ürün alınır. İnceleme denilen şeyde inceleme olsa keşke. Çok uzatmadan gerçek bir inceleme bırakacağım.
Kontrast, input lag, response time, srgb, Adobe RGB, DCI p3, uniformity, smearing, görüş açıları ve kalibrasyon sonrası değerleri ölçmesi gerek. Zaten cidden iyi bir monitörse firma bu incelemeyi yaptırıyor.
Ucuz etin yahnisi yenmez. Monitör kalitesiz olduğu için ucuz ve sen diyorsun ki kağıt üstüne göre önermiyorum, e neye göre öneriyorsun o zaman incelemesi yok ki?Kağıt üstünde iyi görünen ürün demedim fiyatına göre güzel ve garantisi de var ne sorunu olabilir varsa 240hz uygun fiyatlı buyurun siz önerin 10 bin TL verip Rog Strix de koyulur bütçe odaklı bakmak gerekiyor attığın AOc de güzel ama bu monitör çöp de diyemezsin ikisi de tercih edilebilir bence
Bu arada 30k ya 7600x 4060ti sistem nasıl oluyor onu da anlamış değilim![]()
Düşük derken ? neyi hoşunuza gitmedi 170hz ıps 1080p kaliteli bi monitörbende bunu düşünmüştüm hocam
peki gameboosterın 280 hz https://www.itopya.com/gamebooster-...jwLbWBCH2b-pqV2G-7AqLXh-SHhVnb1Q43-uypXLOOQ68 bu nasıl acaba?
Monitör çok düşük değil mi hocam?
Hocam benim için değil kuzen için unity falan da kullanacak fps oyunları ve hikaye oyunları da oynayacak.
O soğutucu uygun değil tek kanal 16gb hele ki Cl40 tatmin edici olmaz ve toplamda fiyat 39 a kadar çıkıyor alıcı 37.5k demiş 39 deseydi Zaten 7600 & 4060ti olurdu başta da dedim ya bütçe meselesi diye herşey bütçenin süzgeçinden geçerUcuz etin yahnisi yenmez. Monitör kalitesiz olduğu için ucuz ve sen diyorsun ki kağıt üstüne göre önermiyorum, e neye göre öneriyorsun o zaman incelemesi yok ki?
Benim için çöpten farksız bir monitör. Hani kalitesiz PSU önermiyoruz ya biz buda onla aynı olay işte. Sıkıntılı iş yani.
8k ya güzel bir monitör önerdim.
![]()
AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.547,61 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ASRock B650M PG Riptide AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
ASRock B650M PG Riptide AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Apacer Panther 16 GB DDR5 6000MHz CL40 AH5U16G60C5127BAA-1 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Apacer Panther 16 GB DDR5 6000MHz CL40 AH5U16G60C5127BAA-1 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Apacer Panther 16 GB DDR5 6000MHz CL40 AH5U16G60C5127BAA-1 Ram özelliklerini incele, 2.312,43 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.905,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Galax RTX 4060 TI 46ISL8MD8AEX 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4060 TI 46ISL8MD8AEX 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4060 TI 46ISL8MD8AEX 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 14.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
31k bunlar.
240 hz istediği için düşük kaldı bütçesine göre.Düşük derken ? neyi hoşunuza gitmedi 170hz ıps 1080p kaliteli bi monitör
Arkadaşın toplam bütçesi 37.5k son mu çıkabileceği son rakam bu mu240 hz istediği için düşük kaldı bütçesine göre.
Reis dm bakar misin yazdımArkadaşın toplam bütçesi 37.5k son mu çıkabileceği son rakam bu mu
Ddr5 te sual Chanel farketmiyor pek. İleride yükseltilebilir cl40 da gayet yeterli bir değer bana göre.O soğutucu uygun değil tek kanal 16gb hele ki Cl40 tatmin edici olmaz ve toplamda fiyat 39 a kadar çıkıyor alıcı 37.5k demiş 39 deseydi Zaten 7600 & 4060ti olurdu başta da dedim ya bütçe meselesi diye herşey bütçenin süzgeçinden geçer