Evet psu kötü gigabyte’a baya sıcak bellekleriarkadaslar sakamısınız acaba? 650 lıra ıcın 3060 ti gddr6x den vazmıgecmesını soyluyorsunuz cocouga?
Yeterli olur hava soğutucu 12400f eanladım hocam teşekkür ederim intel seçim yapayım o zaman soğutma olarak çift fanlı bakır ek işlemci soğutucu alacağım sıvı soğutma pahalı biraz
kardesım kac defa o kartı kullandın? kac dereceye cıktıgını gordun acaba? psu kotu dıyorsun mantıklımı bu sekılde yanlıs bılgılendırmek?Evet psu kötü gigabyte’a baya sıcak bellekleri
Psu iyi mi bir elektrik kaçağı olsa adamın sistemi yansa mesuliyet kabul edecekmisin? Bellekler gayet sıcak 105 dereceye kadar çıkıyor arkadaşım kullanıyor aynısınıkardesım kac defa o kartı kullandın? kac dereceye cıktıgını gordun acaba? psu kotu dıyorsun mantıklımı bu sekılde yanlıs bılgılendırmek?
Tmm senin fikrin bu çekirdek sıcaklığı dusuk olsada bellek sıcaklığı gayet Yüksek Asus dual gayet serindual mını 3060 kartın kac dereceye cıktıgının farkındamısınız acaba? kart avuç kadar sahsı olarak test ettınızmı ? bu kartları şahsi test ettim ve önerdim ben
Tamam devam etmeyelim sen bilgini söyledin ben söyledimtamamen saçma suan burdakı konusma benim açımdan. 3060 ti ile 3060 karsılastırıp sıcak dıyorsunuz. amaca hizmet etmek yerıne egoya yenık dusuyorsunuz.
kardeşim senın dedıklerın kanun hükmü olarak mı geçmekte uzatmayalım diyerekden yorumumu siliyorsun?Tamam devam etmeyelim sen bilgini söyledin ben söyledim
Biri i3 biri i5. Birinin parçası kalitesiz birinin kaliteli. Psu sorun çıkartsa tüm sistem patlasa ne yapıcaksın merak ettimtamamen saçma suan burdakı konusma benim açımdan. 3060 ti ile 3060 karsılastırıp sıcak dıyorsunuz. amaca hizmet etmek yerıne egoya yenık dusuyorsunuz.
kardesım ıslemcı upgrade ı ıle satın alınmasını soyledım youmları okumadan yargıda bulunamazsınızBiri i3 biri i5. Birinin parçası kalitesiz birinin kaliteli. Psu sorun çıkartsa tüm sistem patlasa ne yapıcaksın merak ettim
Dostum kavga yasak devamı halinde uzaklaştırılabilirsin devam etme ki etmiyorumkardeşim senın dedıklerın kanun hükmü olarak mı geçmekte uzatmayalım diyerekden yorumumu siliyorsun?
Garantisini veriyor galibaBiri i3 biri i5. Birinin parçası kalitesiz birinin kaliteli. Psu sorun çıkartsa tüm sistem patlasa ne yapıcaksın merak ettim
Garantisini veriyorsa bende hemen alayimDostum kavga yasak devamı halinde uzaklaştırılabilirsin devam etme ki etmiyorum
Garantisini veriyor galiba