Sistem toplama tavsiyesi

mustafayldrm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar ben sistem toplamayı düşünüyorum elimde şuanda asus rx 470 ekran kartı var ve ilk olarak ekran kartı dışında diğer parçaları toplayıp onları ödedikten sonra ise ekran kartı almayı düşünüyorum ekran kartını ise 3060ti 3070 gibi düşüyorum bütçem 10k civarında şöyle bir sistem topladım size sorularım şunlar ;
-Bu sistemin parçaları uyumlu mu
-Soğutma için 300-350 tl ye kule tipi soğutucular var onlar yeterli mi yoksa illa sıvı soğutma olmak zorunda mı ?
-Bu sistem ilerde almak istedğim ekran kartını uyumlu olur mu?
-Son olarak da siz toplasaydınız yada satın alsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz.
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler
12345.png

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Selamlar arkadaşlar ben sistem toplamayı düşünüyorum elimde şuanda asus rx 470 ekran kartı var ve ilk olarak ekran kartı dışında diğer parçaları toplayıp onları ödedikten sonra ise ekran kartı almayı düşünüyorum ekran kartını ise 3060ti 3070 gibi düşüyorum bütçem 10k civarında şöyle bir sistem topladım size sorularım şunlar ;
-Bu sistemin parçaları uyumlu mu
-Soğutma için 300-350 tl ye kule tipi soğutucular var onlar yeterli mi yoksa illa sıvı soğutma olmak zorunda mı ?
-Bu sistem ilerde almak istedğim ekran kartını uyumlu olur mu?
-Son olarak da siz toplasaydınız yada satın alsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz.
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 10199
sistem güzel 3070 alın derim soğutucuya gelirsek güzel bir kule tipi soğutucu yeterli olacaktır
ama böyle bi sistemde 2k monitör kullanın derim

KS

mustafayldrm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sistem güzel 3070 alın derim soğutucuya gelirsek güzel bir kule tipi soğutucu yeterli olacaktır
ama böyle bi sistemde 2k monitör kullanın derim
önerin için teşekkürler onları da zamanla alıcam :) bahsettiğim kule tipi soğutucu bu bu arada uygu mudur sizce

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
önerin için teşekkürler onları da zamanla alıcam :) bahsettiğim kule tipi soğutucu bu bu arada uygu mudur sizce
buna göre konu açabilirsiniz belki daha güzel bi soğutma önerebilirler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri