Merhaba sistem toplayacağım ama kararsız kaldım. Ryzen 5 5600 modeline Gigabyte A520M H mi yoksa Gigabyte B450M S2H MI? daha f/p olur . Ayrıca setupı resim olarak bırakıyorum. Parça önerilirinizde açığım
rica etsem sebebini de söyler misin?Bütçe nedir bu sistem baştan aşağı olmaz
almayınMerhaba sistem toplayacağım ama kararsız kaldım. Ryzen 5 5600 modeline Gigabyte A520M H mi yoksa Gigabyte B450M S2H MI? daha f/p olur . Ayrıca setupı resim olarak bırakıyorum. Parça önerilirinizde açığımEkli dosyayı görüntüle 17719
Ryzen 5 5600 modeli için B550 anakart daha uygun olur. M2 SSD olarakta PCIe 4.0 destekli alırsan okuma yazma değerleri yüksek olur.Sıvı soğutma alacaksan 240 mm lik almalısınMerhaba sistem toplayacağım ama kararsız kaldım. Ryzen 5 5600 modeline Gigabyte A520M H mi yoksa Gigabyte B450M S2H MI? daha f/p olur . Ayrıca setupı resim olarak bırakıyorum. Parça önerilirinizde açığımEkli dosyayı görüntüle 17719
Anakart olmamış a520 sistemlerde kullanılmamalı bence 120mm sıvı soğutma için o para da fazla gerek de yok onun yerine kendin haricî kule tipi alabilirsin kasa PSU için de frisby olması güven veremedi hemde hava akışı kötü bir kasa M2 SSD için bu kioxia pek önerilmiyor sanırım sıkıntıları varmış genel olarak sistemde kalite yok diyebilirim bütçen 1000tl daha çıkarsa buna bakabilirsinrica etsem sebebini de söyler misin?
2 kasanın da fiyatı iyi piyasaya göre düşünülebilirAnakart olmamış a520 sistemlerde kullanılmamalı bence 120mm sıvı soğutma için o para da fazla gerek de yok onun yerine kendin haricî kule tipi alabilirsin kasa PSU için de frisby olması güven veremedi hemde hava akışı kötü bir kasa M2 SSD için bu kioxia pek önerilmiyor sanırım sıkıntıları varmış genel olarak sistemde kalite yok diyebilirim bütçen 1000tl daha çıkarsa buna bakabilirsin
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ya da bu olabilir
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com