Sistem Yenileme

Adamantium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar arkadaşlar sağolsun ugur.gozaydin admin sayesinde bilgisayarımın oyunlarda cpu gpu sıcaklığı, kullanımı vb. testler ile darboğaz yaptığını öğrendim. Hali hazırda kullandığım sistemim;
-8 GB RAM Kingston HyperX Fury Black 2133 Mhz
-MSİ Rx 480 8 GB Ekran kartı
- İntel i5 6402p işlemci
-1 TB HDD WD 10EZEX
-Anakart Msi H110 M PRO VD

-600 W güç kaynağı
bu şekildedir.
Genelde online oyun oynarım ama yeni ve son çıkan oyunları da oynamayı tercih ediyorum. ( Assasins Creed Oddsey, Red Dead Redemption 2 gibi yüksek sistem gerektiren ) Yani isteğim yeni birkaç parça almak veya bu sistemi satıp yeni bir sistem almak ama benim tercihim yeni birkaç parça almaktan yana çünkü sistemimde bulunan bazı parçaları tekrardan kullanmak istiyorum HDD ve Ekran kartı gibi. Ram, anakart ve işlemciyi yetersiz geldikleri için satmayı düşünüyorum. Yeni 1 adet 16 GB RAM veya 2 adet 8 gb ram hangi daha mantıklı olur bilemiyorum. Ekran kartımın uzun bir süre daha beni idare edeceğini düşünüyorum ki yanılıyorsam ekran kartını da satabilirim ama şuan ekran kartı fiyatları çok pahalı :S. 
1 adet daha 1 tb lık bir HDD almak 2 TB işimi gayet görür sadece oyun yüklüyorum.
Benim ricam bana satmayı düşünmediğim parçalar ile beraber kuracağım yeni bir sistem.
Yeni bir İŞLEMCİ, ANAKART, RAM, SSD, yetersiz ise yeni bir GÜÇ KAYNAĞI. 3-4 buçuk TL bütçem olabilir bu parçalar için ve sadece oyun için yayın, render vs yapmıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri