Sistemde Sadece SSD Kullanmak ???

Muhammet Yıdırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Selamün Aleyküm Arkadaşlar[/font]

[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Ben Sistem Topladım Ve Bu Sistemde Sadece Ssd Kullanmayı Düşünüyorum...[/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Not: 20 Gblik Boş Alan Bırakmayı Düşünüyorum...[/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]-[/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]SSD : Samsung Evo 970 250 Gb.[/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]-[/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Yükleyeceğim Oyunlar:
Rust-Lol-Pubg-Fortnite[/font]

[font=Helvetica, Arial, sans-serif]
10 Gbde Müzik Resim Desek...[/font]

[font=Helvetica, Arial, sans-serif]================================================[/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Yani Sormak İstediğim Şu Sadece SSD Kullanır İsek >>>[/font]

[font=Helvetica, Arial, sans-serif]-Okuma/Yazma Hızında Düşüş Olurmu ?
-SSD Nin Ömrü Azalırmı ?[/font]

[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]================================================[/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif][/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]İyi Forumlar...[/font][/font]

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Hiç bi şey olmaz. O kadar hızlı ki ,full tepeleme doldursan bile yavaşlama miktarı,gerçek hızına göre kıyaslayınca,hiç bi şey değil.

Aya giden satürn 5 roketinin, 6.vitesten 5. vitese düştüğünü düşün yani. :D

Ömür olayı ,doldurup silme ile alakalı. O da ,ne yaparsan yap ,kolay kolay ömrünü bitirme şansın yok.
 Eleman, 4 sene 256 GB SSD kullanmış,16 Terabayt(16000 GB)veri yazdırmış,ömrü yüzde 95 e düşmüş SSD NİN. :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri