Sistemdeki Parçalar Uyumlu Mu?

gutz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Böyle bir sistem topladım görüşlerinizi merak ettim. İlk kez topluyorum sistem, sizce nasıl ağırlıklı
Valorant, CS:GO oynadığım için ekran kartına düz 3060 ekledim. Oyunlarda kayıt yapmak istiyorum 240 Hz ekstra monitör alacağım yanına.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762

Böyle bir sistem topladım görüşlerinizi merak ettim. İlk kez topluyorum sistem, sizce nasıl ağırlıklı
Valorant, CS:GO oynadığım için ekran kartına düz 3060 ekledim. Oyunlarda kayıt yapmak istiyorum 240 Hz ekstra monitör alacağım yanına.
SSD olarak tercih edilebilir

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
25k ya 3070ti sistemler var

hazır sistemlere pek güvenemiyorum ya şuan topladığımın bileşenleri kötü mü ekran kartının bana yeteceğini düşünüyorum
hazır sistemlere güvenmemenin nedenini bilmiyorum ama aynı mantıkta hazırlanıyor parçalar ha sen satın almışsın toplamışsın ha onlar toplamış üstelik daha uyguna geliyor ekran kartı sana şimdi yeter yeni nesil oyunlarda 3070ti daha performanslı 3060a nazaran bende bu firmadan pc aldım memnunum bir bak istersen istediğin gibi özelleştir

KS

gutz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

hazır sistemlere güvenmemenin nedenini bilmiyorum ama aynı mantıkta hazırlanıyor parçalar ha sen satın almışsın toplamışsın ha onlar toplamış üstelik daha uyguna geliyor ekran kartı sana şimdi yeter yeni nesil oyunlarda 3070ti daha performanslı 3060a nazaran bende bu firmadan pc aldım memnunum bir bak istersen istediğin gibi özelleştir
aslında ben bu beni idare etsin diye düşündüm daha sonradan yükseltebilirim sistemimi,hazır sistemlerde illa bi yerleri düsük kalıyor upgrade edilmiyor araştırdığıma göre.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
aslında ben bu beni idare etsin diye düşündüm daha sonradan yükseltebilirim sistemimi,hazır sistemlerde illa bi yerleri düsük kalıyor upgrade edilmiyor araştırdığıma göre.
Çoğu sistem öyle değil zaten bu bütçede bir hazır sistemi 5 6 yıl upg gerek duymaz belki daha fazla.

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Çok pahalı ayrıca o ramler aşırı kaçmış.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
ben tamamıyla sizin cebinizi düşünüyorum ilerde upgrade etseniz bile zararınız olur sistemi özelleştirip istediğiniz kıvama getirin bence eğer

KS

gutz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben tamamıyla sizin cebinizi düşünüyorum ilerde upgrade etseniz bile zararınız olur sistemi özelleştirip istediğiniz kıvama getirin bence eğer
attığınız videodaki sisteme tıklayınca parola gerektiriyor yazıyor kayıt mı olmam gerekiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri