Sistemden anlayan arkadaşlar size zahmet

onkuans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar ben bilgisayar işinden pek anlamıyorum yaklaşık olarak 12 k bütçem var bir oyuncu bilgisayar kasası almak için hazır sistemlere bakıyorum ama çok kararsız kalıyorum sizce hangi ürünü tavsiye edersiniz 12 k ya en iyi alınacak sistem hangisidir ve son olarak bir yandan da düşünüyorum pc hocamızı sürekli takip ediyoruz acaba 3-5 gün daha beklesem yeni güncel bir sistem çıkartır mı onu mu beklemeliyim şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Talhay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
En iyisi şuanda pchocası'nın çıkaracağı sistemi beklemek. Bu hafta çıkaracağı giriş-orta seviye sistemi almanı öneririm.

KS

onkuans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
En iyisi şuanda pchocası'nın çıkaracağı sistemi beklemek. Bu hafta çıkaracağı giriş-orta seviye sistemi almanı öneririm.
Bende bunu merak ediyordum tam bir bilgim yoktu bu hafta kesin çıkacak mı acaba bu sistem

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Aciliyeti varsa öneri yapalım. Ama acil değilse yeni çıkacak sistem çok daha mantıklı olur. Şuan F/P ürün yok.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Bende bunu merak ediyordum tam bir bilgim yoktu bu hafta kesin çıkacak mı acaba bu sistem
1663624785926.png
1663624725975.png

1663624756708.png

1663624706865.png
1663624692514.png

KS

onkuans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bekledim sistemi sipariş de verdim ama kardeşim iptal mi etsem diye düşünüyorum pek fiyat tamam da performans olduğunu düşünmüyorum kasa rezalet acaba iptal mi etsem hero mu baksam çok karıştı kafam

Talhay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bekledim sistemi sipariş de verdim ama kardeşim iptal mi etsem diye düşünüyorum pek fiyat tamam da performans olduğunu düşünmüyorum kasa rezalet acaba iptal mi etsem hero mu baksam çok karıştı kafam
abicim bende sipariş verdim biraz benimde kafam karışık monitörüm full hd olduğu için bu sistem bana fazla gelir diye düşündüm ama gelecekte qhd ye geçmeyi düşünüyorum. eğer daha fazla bütçem bulunmuyor, hiç bir zaman qhd geçmem dersen sana önerim gelecek sistemi beklemen. hem artan paranla ekipman alırsın hemde bütçe olarak rahatlarsın. tamamen senin kararın istersen bunu al istersen hafta sonu çıkacak olan sistemi al. Zaten sistemin dışını beğenen bir elin parmağını geçmez.

KS

onkuans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
abicim bende sipariş verdim biraz benimde kafam karışık monitörüm full hd olduğu için bu sistem bana fazla gelir diye düşündüm ama gelecekte qhd ye geçmeyi düşünüyorum. eğer daha fazla bütçem bulunmuyor, hiç bir zaman qhd geçmem dersen sana önerim gelecek sistemi beklemen. hem artan paranla ekipman alırsın hemde bütçe olarak rahatlarsın. tamamen senin kararın istersen bunu al istersen hafta sonu çıkacak olan sistemi al. Zaten sistemin dışını beğenen bir elin parmağını geçmez.
Dostum ben bunu aldım zaten acaba diyorum iptal edip hero mu alsam yani kasa için okadar fark ödesem mi tabiki hero daha iyi ama sistem olarak bu bana yeterli gibi kasa beni bitirdi ya

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri