- Tepki
- 0
sisteme 16+16 ram aldım fakat sistem agırlaştı windows +internet sadece pcde internet yavaşladı
Sahiden dayı sen naptın2 ayrı marka RAM!
CL değerleri farklı, Profilleri farklı, biri dual side biri single side, birinde micron bellek var diğerinde spectek
İkisini satıp dual kit almanız lazım. Hatalı bir alışveriş olmuş.
hocam bilginizin olduğu bir konu olduğunu düşünerek yazıyorumda bende de 2 adet var ve cpu z de rank: single olarak gözüküyor fakat kit olarak aldım ne yapmalıyım bu durumda ?2 ayrı RAM! Aynı marka olması maalesef aynı RAM olduğu anlamına gelmiyor.
CL değerleri farklı, Profilleri farklı, biri dual side biri single side, birinde micron bellek var diğerinde spectek
İkisini satıp dual kit almanız lazım. Hatalı bir alışveriş olmuş.
Hocam bunların CL değerleri farklı üstelik biri side biri dual v.sisteme 16+16 ram aldım fakat sistem agırlaştı windows +internet sadece pcde internet yavaşladı
Ekli dosyayı görüntüle 29763Ekli dosyayı görüntüle 29764
Ranks olayı farklı aslında. Ram'in yüzündeki belleklerin çalışma durumunu anlatır. Dual kit durumundan farklıdır yani. Aynı sizdeki gibi 2 ram Dual kit olduğu halde ramler single rank olabilir.hocam bilginizin olduğu bir konu olduğunu düşünerek yazıyorumda bende de 2 adet var ve cpu z de rank: single olarak gözüküyor fakat kit olarak aldım ne yapmalıyım bu durumda ? Ekli dosyayı görüntüle 29772
CL değerleri farklı.Aynı markadan aynı model bir ram almanı tavsiye ederim.sisteme 16+16 ram aldım fakat sistem agırlaştı windows +internet sadece pcde internet yavaşladı
Ekli dosyayı görüntüle 29763Ekli dosyayı görüntüle 29764