- Tepki
- 0
fazla kirlilik yapmak istemiyorum sitede başlıkta dediğim gibi sistemimi amazondan alırsam baya bi daha ucuza geliyo amazondan alırsam sistemi bi sıkıntı olurmu
onur.firatt' Alıntı:Amazon Globalden alırsan gümrük ve kargo ekleniyor. Amazon.de den alışveriş yaparsan problem olmaz.
Ama fiyat yine Türkiye fiyatlarına yakın oluyor.
Serhan Aydin' Alıntı:tamam sağol amazon de den alınca 1 8 gb daha ekleyebiliyorum ondan dedim
onur.firatt' Alıntı:Serhan Aydin' Alıntı:tamam sağol amazon de den alınca 1 8 gb daha ekleyebiliyorum ondan dedim
Eğer katkısı sadece 8 GB Ram ise bence sistemi Türkiye den toplamalısınız ilk etapta 8 yeterli olur daha sonra bir tane daha 8 lik ekleyebilirsin.
Enes Değirmenci' Alıntı:onur.firatt' Alıntı:Eğer katkısı sadece 8 GB Ram ise bence sistemi Türkiye den toplamalısınız ilk etapta 8 yeterli olur daha sonra bir tane daha 8 lik ekleyebilirsin.
kesinlikle katılıyorum hemde garanti konusunda kafanız rahat olur
Serhan Aydin' Alıntı:o zaman hangi siteyi önerirsiniz
Serhan Aydin' Alıntı:Enes Değirmenci' Alıntı:kesinlikle katılıyorum hemde garanti konusunda kafanız rahat olur
o zaman hangi siteyi önerirsiniz
Distingue' Alıntı:Serhan Aydin' Alıntı:o zaman hangi siteyi önerirsiniz
Nanokatalog da yurt dışından getirip bazı parçaları piyasanın altına satıyor. Bir de ordan sistemi toplamayı deneyebilirsin.
Distingue' Alıntı:Serhan Aydin' Alıntı:o zaman hangi siteyi önerirsiniz
Nanokatalog da yurt dışından getirip bazı parçaları piyasanın altına satıyor. Bir de ordan sistemi toplamayı deneyebilirsin.
Serhan Aydin' Alıntı:Enes Değirmenci' Alıntı:kesinlikle katılıyorum hemde garanti konusunda kafanız rahat olur
o zaman hangi siteyi önerirsiniz
Enes Değirmenci' Alıntı:Bi ara piyasadan 400 tl daha ucuz 1070 vardı hemen uçurdular![]()