Sistemim İstediğim Performansı Vermiyor

Minokolo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem Özelliklerim;
-Ryzen 5 5500
-RX 6600 8GB (Asus Dual)
-XPG 8GB DDR4 3200 MHz (X2)
-500GB m2 SSD WD BLUE
-A320M-A ASUS anakart

-FSP 550W 80+ Bronz PSU

Yukarıda belirttiğim gibi sistem özelliklerim bu şekilde, sistemi almadan önce araştırdım verdiği FPS değerlerini ancak sistem geldikten sonra testlerinde istediğim sonuçları alamadım, sistemi hazır aldığım için içinde bütün driverlar ve Windows kurulu geldi ve evet Ram'ler 3200 MHz de. YouTube da izlediğim valorant fps testinde en düşük 200 fps değerini görüyor sistem ancak benim sistemimde 155 fps e kadar düşüyor valorant en yüksek ayarlarda. İşlemci ve ekran kartımın hiç bir zaman 60 derecenin üzerine çıktığını görmedim acaba işlemci ve anakartimi kısıtlayan bir şeyler var mıdır ? Bir tek ekran kartımın yeni driveri çıkmış Ekim 2022 deki sürümü kullanıyorum, en son sürüm 27 Nisan 2023 sürümü. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler :)

Hestiafn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
66
Sistem Özelliklerim;
-Ryzen 5 5500
-RX 6600 8GB (Asus Dual)
-500GB m2 SSD WD BLUE
-A320M-A ASUS anakart

-FSP 550W 80+ Bronz PSU

Yukarıda belirttiğim gibi sistem özelliklerim bu şekilde, sistemi almadan önce araştırdım verdiği FPS değerlerini ancak sistem geldikten sonra testlerinde istediğim sonuçları alamadım, sistemi hazır aldığım için içinde bütün driverlar ve Windows kurulu geldi ve evet Ram'ler 3200 MHz de. YouTube da izlediğim valorant fps testinde en düşük 200 fps değerini görüyor sistem ancak benim sistemimde 155 fps e kadar düşüyor valorant en yüksek ayarlarda. İşlemci ve ekran kartımın hiç bir zaman 60 derecenin üzerine çıktığını görmedim acaba işlemci ve anakartimi kısıtlayan bir şeyler var mıdır ? Bir tek ekran kartımın yeni driveri çıkmış Ekim 2022 deki sürümü kullanıyorum, en son sürüm 27 Nisan 2023 sürümü. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler :)
Ekran Kartı Driverını güncelleyip Tekrardan Bak

Ayrıca Hangi Ayarların Açık Valorantta

AMD Adrenalin Software'da Hangi Önayarı Kullanıyorsun?

KS

Minokolo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hepsi yüksekte, FXAA, 16x, Akşam eve gidince güncelleyip tekrar fps testi yapacağım. Teşekkürler

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Sistem Özelliklerim;
-Ryzen 5 5500
-RX 6600 8GB (Asus Dual)
-500GB m2 SSD WD BLUE
-A320M-A ASUS anakart

-FSP 550W 80+ Bronz PSU

Güç seçeneklerinden yüksek performanstamı sistem kontrol edermisin

KS

Minokolo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet Yüksek Performansta

KS

Minokolo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam YouTube'un derinliklerine indim az önce, birkaç videoda benim gibi aynı sistem ve fps 150 ye düşüyor arada sanırım diğer test videolarını çekenler overclock yaparak test etmişler, sizce ben de overclock yapmalı mıyım sıcaklık değerlerim normal gibi geliyor

Hestiafn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
66
Hocam YouTube'un derinliklerine indim az önce, birkaç videoda benim gibi aynı sistem ve fps 150 ye düşüyor arada sanırım diğer test videolarını çekenler overclock yaparak test etmişler, sizce ben de overclock yapmalı mıyım sıcaklık değerlerim normal gibi geliyor
En yüksekte mi 150FPS?
OC Gerek Yok Hem yaparsan Yeni Soğutucu Gerekecek

KS

Minokolo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
En yüksekte, en düşük 150 fps

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri