Yardım Sistemimde Aldığım Fps Düşük Kalıyor

zenssh0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
i5 13400F işlemci
Asus Prime H610M-K anakart
Kingston 16GB 5200 MHZ CL36 DDR5 single kit RAM
Asus Dual RTX4060ti 8GB OC EVO ekran kartım var.
Oyunların çoğunda yeterli FPS alsam da yeterli FPS alamadığımı düşünüyorum. CS2 oynarken Dust 2 mapinde FPSim 190-250 değerleri arasında gidip geliyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim buna yardımcı olabilirseniz sevinirim.

zL1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
gayet normal fps değerleri sorun göremedim açıkçası

KS

zenssh0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gayet normal fps değerleri sorun göremedim açıkçası
hocam geçen seneki videodan bakıyorum tek farkı single kit ram olması csde 467 fps peak görüyor ben 300 zor görüyorum 1 senede bu kadar fark etmesi normal gelmiyor bana açıkcası cevabınızı biraz açabilirseniz sevinirim

zL1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hocam geçen seneki videodan bakıyorum tek farkı single kit ram olması csde 467 fps peak görüyor ben 300 zor görüyorum 1 senede bu kadar fark etmesi normal gelmiyor bana açıkcası cevabınızı biraz açabilirseniz sevinirim
üstat cs her güncellemede mutlaka bi fps sorunu çıkartıyor

geçen seneden bu zamana çok fazla zaman geçti buda çok fazla güncelleme aldığını gösterir

ben yıllardır sürekli olarak sistem inceleme videolarını izlerim üst-orta düzey kartların bile csde çok fazla fps alamadığını hatta zaman zaman 200lerin aşağısını bile görüyorlardı. hatta çözünürlüğü ve grafikleri düşürüp yükü işlemciye bindirdikleri zaman bile
o işlemcide geçen sene verdiği performansla şuan verdiği performans aynı olmuyor

bende çok fazla araştırmıştım bunu
maalesef güncellemeler sonrası bende dahil olmak üzere bir çok insanın fps düştüğünü söylüyorlar

şuan güncel olarak rx6750xt (o.c) ekran kartı kullanıyorum oyunları hep afmf2 açık olarak oynadığım için saf kas gücü ile kaç fps aldığımı tam bilmiyorum

bundan 4 ay önce 2k son ayarlarda 500-600 fps arası aldığım oyun , şimdilerde 350-400 arası alıyorum .aradaki farka bak :DD . tabi monitörüm 260hz olduğu için fps düşüşünü hissetmedim. bakalım güncelleme gelene kadar kaçlara düşecek.

ondan dolayı aldığın bu değerler normal

tamamen oyunla alakalı bir durum söz konusu

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Aldığınız fps değerleri normal. Bir sürü güncelleme aldı sisteminiz yeni güncellemelere karşı performans kaybetmiş bı sorun yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri