Sistem şuan 19k görünüyor. Hava soğutma almanı öneririm ID modellerinden. Bütçen varsa B550M DS3H öneririm.Sistemim fiyatına göre nasıl, ileride ne eklenebilir, kaç yıl götürür?
12 Gb VramBence alınır. sıvı soğtucu yada sağlam bi hava şart. Kaç yıl götürmesi tartışılır sonuçta 8gb vram var ultrada çok götürmez ama med. ayarlarda yine senelerce kullanırsın.
aa pardon ben bunu 4060ti olan sistemle karıştırdım. 6700xt çok güzel kart bende 6800xt kullanıyorum. arkadaşlarımda da var hepimiz 2k da kullanıyoruz düşün12 Gb Vram
Ben 700w Fsp Psu ekledim o yuzden 20k gözüküyor hava soğutmayı ayrı almayı düşünüyorum işlemci için lazım olucak büyük ihtimal 5600 ısınan bir işlemci diyorlarSistem şuan 19k görünüyor. Hava soğutma almanı öneririm ID modellerinden. Bütçen varsa B550M DS3H öneririm.
Kesinlikle hava soğutma al, ayrı alacaksan yine ID modelinden özellikle ID-Cooling-SE 224 XTS öneriyorum.Ben 700w Fsp Psu ekledim o yuzden 20k gözüküyor hava soğutmayı ayrı almayı düşünüyorum işlemci için lazım olucak büyük ihtimal 5600 ısınan bir işlemci diyorlar
Bide ileride Nzxt h510 flow almayı düşünüyorum hocam önerir misin?Kesinlikle hava soğutma al, ayrı alacaksan yine ID modelinden özellikle ID-Cooling-SE 224 XTS öneriyorum.
Güzel kasa hocam. Alternatif olarak buna da bakabilirsin. Seçenekleri NZXT kasaya göre daha fazladır.Bide ileride Nzxt h510 flow almayı düşünüyorum hocam önerir misin?