Sistemime uygun monitör arıyorum (Tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen!)

AntisSptic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Ubuntu, sans-serif]Merhabalar,[/font]

[font=Ubuntu, sans-serif]Msi Rtx 2060 Super Gaming X ve Ryzen 5 3600X lü sistemim için monitör önerisi istiyorum. Genellikle fps oyunları oynayacağım (Pubg - CS:GO gibi). Bu konuda bir çok söylem var, freesyng Gsync gibi. Freesync lerde gsync yapılabildiğini duydum ancak Nvidia bazı modellerde destekliyormuş. Ayrıca ileride canlı yayınlar, youtube ye video yükleme yapmak istiyorum.[/font]

[font=Ubuntu, sans-serif]Detaylandırmak gerekirse:[/font]

[font=Ubuntu, sans-serif]***Bilgisayarım ne kadar çözünürlüğü destekler ve oyunları sağlıklı bir şekilde oynatır?***[/font]
[font=Ubuntu, sans-serif]1) Monitör kaç p olmalı?[/font]
[font=Ubuntu, sans-serif]2) Kac inc olmalı?[/font]
[font=Ubuntu, sans-serif]3) Tn mi yoksa ıps mi?[/font]

[font=Ubuntu, sans-serif]Bütçem 200-300 Euro arasında yani fiyat dengesine göre Türkiyeye göre 1750-2500 Lira arasında. Lütfen bir kaç seçenek belirtirmisiniz?[/font]

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Merhaba, 1920x1080 çözünürlüğünde bir monitör alman iyi olur. Ortalama 24-27 ınch arasında olması fps oyunları için yeterli bir düzey.

Panel kısmına bakarsak eğer çok film,dizi izleyen biri değilseniz TN Paneller fps oyunlarında daha fazla tercih ediliyor. IPS panellerde çok iyi. En büyük avantajı hangi açıdan bakarsanız bakın monitörü görebiliyor olmanız.

Burada tercih size kalmış bence. Bern gerekli detayları söyledim. Ürün linki bırakın yaşadığınız ülkeden yorum yapalım

KS

AntisSptic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Merhaba, 1920x1080 çözünürlüğünde bir monitör alman iyi olur. Ortalama 24-27 ınch arasında olması fps oyunları için yeterli bir düzey.

Panel kısmına bakarsak eğer çok film,dizi izleyen biri değilseniz TN Paneller fps oyunlarında daha fazla tercih ediliyor. IPS panellerde çok iyi. En büyük avantajı hangi açıdan bakarsanız bakın monitörü görebiliyor olmanız.

Burada tercih size kalmış bence. Bern gerekli detayları söyledim. Ürün linki bırakın yaşadığınız ülkeden yorum yapalım

Merhaba. Bu konuda çok büyük bir bilgi kirliliği var. Gsync konusunda. Ben RTX 2060 Super kullanacağım. Buna nazaran G sync arıyorum. Ancak hangisi Gsync açabiliyor açamıyor anlayamıyorum. Site paylaşıyorum, site Yunanca ama filtreler anlaşılıyor!

https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/519348/Gaming-Monitor.html

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri