Sarı sitelerden satabilirsinSelamlar, eski sistemimi nerede satabilirim parça parça veya komple. Satarken nelere dikkat etmem lazım?
Hocam sarı sitelerde ilk para mı göndercekler yada ben mi kargoluycam. Hani Hb gibi para önce havuza ordan satıcıya geçmiyor diye biliyorum.Sarı sitelerden satabilirsin
Güvende ile öyle siz yolluyorsunuz oda parayı ödüyor sorunsuz teslim alınca sizin yanınızda basıyor otomatik para size gidiyorHocam sarı sitelerde ilk para mı göndercekler yada ben mi kargoluycam. Hani Hb gibi para önce havuza ordan satıcıya geçmiyor diye biliyorum.
Hocam konuyu bölüyorum da eski sistemin özellikleri neydi acaba?Selamlar, eski sistemimi nerede satabilirim parça parça veya komple. Satarken nelere dikkat etmem lazım?
facebook gruplarında hızlı satılırSelamlar, eski sistemimi nerede satabilirim parça parça veya komple. Satarken nelere dikkat etmem lazım?
Hocam sistemin özellikleriHocam konuyu bölüyorum da eski sistemin özellikleri neydi acaba?
Sarı sitede (shbndn) de öyle özellik var mı? Hiç kullanmadım Bir de biz niye Ajan gibi sarı stie filan diyoz başka sitenin ismini demek yasak mı burdaGüvende ile öyle siz yolluyorsunuz oda parayı ödüyor sorunsuz teslim alınca sizin yanınızda basıyor otomatik para size gidiyor
Hocam bir de hangi gruplar var face hiç kullanmam. Özelden de yazabilirsinizfacebook gruplarında hızlı satılır
Param güvende ile satış yaptığınız zaman alıcı parayı sarı siteye aktarıyor havuzda bekliyor para kargo alıcıya ulaştıktan sonra 3 gün onay verme süresi var eğer onay verirse para size 1 ila 5 iş günü içerinde aktarılıyor. Eğer onay vermezse iade işlemi gerçekleştiriliyor.Hocam sarı sitelerde ilk para mı göndercekler yada ben mi kargoluycam. Hani Hb gibi para önce havuza ordan satıcıya geçmiyor diye biliyorum.
ama iade etmeme durumu da var maalesef kötü niyetli biri ise hem onaylamayıp hem de iade etmeyebilir dikkat etmek lazım ben olsam önce ücreti alır sonra kargoya verirdimParam güvende ile satış yaptığınız zaman alıcı parayı sarı siteye aktarıyor havuzda bekliyor para kargo alıcıya ulaştıktan sonra 3 gün onay verme süresi var eğer onay verirse para size 1 ila 5 iş günü içerinde aktarılıyor. Eğer onay vermezse iade işlemi gerçekleştiriliyor.
Hocam dediğin şeyi yapamazsın param güvende ile çalışıyor zaten iade etmeme gibi bir durum eğer ki 3 gün sonunda alıcı onay vermezse kendisi onaylıyor sarı site.ama iade etmeme durumu da var maalesef kötü niyetli biri ise hem onaylamayıp hem de iade etmeyen kişiler de var dikkat etmek lazım ben olsam önce ücreti alır sonra kargoya verirdim
otomatik onaylandığını bilmiyordum bir süre sonra öğrendiğim iyi olduHocam dediğin şeyi yapamazsın param güvende ile çalışıyor zaten iade etmeme gibi bir durum eğer ki 3 gün sonunda alıcı onay vermezse kendisi onaylıyor sarı site.
Bir iki grup söyler misiniz? Eski dizüstü ve hazır sistemimi satıcam dafacebook gruplarında hızlı satılır
Sizin dediğiniz gibi bir arkadaş ürünü teslim aldı 3 günlük süre boyunca son dakikaya kadar onaylamadı mesaj atıyordum neden onaylamıyorsun diye cevap vermiyordu. 3 günlük süreç bittiği an paranız banka hesabınıza aktarılmış mesajı geldi.otomatik onaylandığını bilmiyordum bir süre sonra öğrendiğim iyi oldu
Hocam peki ürünü iade etti ürün bize gelene kadar para sitede bekliyor biz gelen parçanın doğruluğunu onaylarsak mı para eski sahibine gidiyor sattığımız ürün bize gelince farklı bir ürün göndermiş olduğunu görürsek napcaz D teknolojik üründe kandırma işi sıkıntı.Hocam dediğin şeyi yapamazsın param güvende ile çalışıyor zaten iade etmeme gibi bir durum eğer ki 3 gün sonunda alıcı onay vermezse kendisi onaylıyor sarı site.
anladım hocam öğrendiğim iyi olduSizin dediğiniz gibi bir arkadaş ürünü teslim aldı 3 günlük süre boyunca son dakikaya kadar onaylamadı mesaj atıyordum neden onaylamıyorsun diye cevap vermiyordu. 3 günlük süreç bittiği an paranız banka hesabınıza aktarılmış mesajı geldi.
Hocam orasını bilmiyorum hiç iade sorunu yaşamadım sattığım tüm ürünler onaylandı bir kere sorun yaşadım onu da sarı site onayladı zaten.Hocam peki ürünü iade etti ürün bize gelene kadar para sitede bekliyor biz gelen parçanın doğruluğunu onaylarsak mı para eski sahibine gidiyor sattığımız ürün bize gelince farklı bir ürün göndermiş olduğunu görürsek napcaz D teknolojik üründe kandırma işi sıkıntı.
malesef facebook gruplarında bilgim yokBir iki grup söyler misiniz? Eski dizüstü ve hazır sistemimi satıcam da