Site kurma reklam verme

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Merhaba hocalar aklımda bir site kurmak ve örnek pc toplama yazıları yazmak istiyorum öneri klavye hoparlor gamer ekipman v.b bi bakıma foruma benzer bişey bunu ücretsiz yapmak istiyorum ve siteme reklam koyup az da olsa para kazanmak istiyorum ücretsiz nasıl site kurarım ve geliştiririm teşekkrler

avcimarket-net

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Avcı Market'ten avcimarket.net sitesinden alışveriş yaptınız mı ?

[font=open_sansregular]avcı market gerek online satış sitesi [/font][font=open_sansregular]avcimarket.net[/font][font=open_sansregular] ile gerekse de mağazası ile avla ilgili aradığınız tüm aksesuarların ve malzemelerinin satışının yapıldığı yerlerden biridir.[/font]
[font=open_sansregular]firma 2002 yılında bu tarihe kadar hizmetlerine devam etmektedir.[/font]

[font=open_sansregular]Bu siteden alışveriş yapar mısınız ?[/font]

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu tarz işlerde,
1. Olarak ilgi çekici ve sayfan ile alakalı domain bulmak. (ücretsiz olanlar sizi sıralama da çok düşürür)
2. Olarak forum ise tek yönetemezsiniz ekip olmalısınız ve bilgi sahibi olanlar ile iş yapmalısınız, haber sayfası gibi yani makale paylaşacağınız yer gibi ise sayfa düzeni çok önemlidir gereksiz eklenti vb. kullanılmaz ve aşırı reklam da konulmaması gerekir.
3. Olarak sıralamalarda gözükme istiyorsanız çok iyi SEO çalışması yapmalısınız eğer siz yapamıyorsanız yaptırmalısınız.
4. Olarak sosyal medya şart çoğunluk hit sosyal medyalardan gelir sosyal medya kanadınız çok iyi olmalı.
5. Olarak bu işlerin bir kısmı maliyet gerektirir.
Ama bunları göze alırsanız imkansız diye bir şey yoktur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri