Sıvı Soğutma Alacağım Sistemeuyar Mı ?

WinnieTheEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaşlar stok fan çok fazla gürültü yaptığı için sıvı soğutma veya normal bir işlemci fanı almak istiyorum. Uygun fiyata Silverstone pf 240 diye bir sıvı soğutucu buldum.

Sizce benim sisteme uyar mı? İşlemci i5 12400f,anakart b660m-k ve kasam bu:

https://www.trendyol.com/gameforce/glass-6x120mm-rainbow-fanli-oyuncu-kasasi-p-119422281

1679411923791.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Sıvı soğutmayı ne kadara buldunuz bilmiyorum ama her tarafı kapalı bir kasa o bile sıcaklığa çok etki eder. Bence mesh bir kasaya geçmeniz yeterli olur. Dark Maxima V20 yada Dark Guardian Pro kasaya geçin sıcaklıklar bayağı azalır.

Uyumluluk konusunda 240mm fan desteği var ama radyatör takılıyor mu orası şüpheli.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
arkadaşlar stok fan çok fazla gürültü yaptığı için sıvı soğutma veya normal bir işlemci fanı almak istiyorum.Uygun fiyata Silverstone pf 240 diye bir sıvı soğutucu buldum sizce benim sisteme uyarmı.İşlemci i5 12400f,anakart b660m-k ve kasam https://www.trendyol.com/gameforce/glass-6x120mm-rainbow-fanli-oyuncu-kasasi-p-119422281

sıvı sogutma almayın gerek yok kule tipi sogutucu alın kasanız değistirmenizi öneririm

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
KS

WinnieTheEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sıvı soğutmayı ne kadara buldunuz bilmiyorum ama her tarafı kapalı bir kasa o bile sıcaklığa çok etki eder. Bence mesh bir kasaya geçmeniz yeterli olur. Dark Maxima V20 yada Dark Guardian Pro kasaya geçin sıcaklıklar bayağı azalır.

Uyumluluk konusunda 240mm fan desteği var ama radyatör takılıyor mu orası şüpheli.
hocam 1000 tl ye buldum, kasa fiyatları uçmuş zaten böyle daha uyguna geliyor.

240mm icin satici coğu model icin uyumlu demis
teşekkürler

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
hocam 1000 tl ye buldum, kasa fiyatları uçmuş zaten böyle daha uyguna geliyor.

teşekkürler
Sağlamsa bir sorunu yoksa 1000TL güzel fiyat. Yanında termal macun vermiyor olabilirler dikkat edin. Daha uygun Gameforce Cold kasası ve yanına ucuz bir kule tipi bile işlemcinize yetebilir onu da demeden geçmeyeyim.

KS

WinnieTheEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sağlamsa bir sorunu yoksa 1000TL güzel fiyat. Yanında termal macun vermiyor olabilirler dikkat edin. Daha uygun Gameforce Cold kasası ve yanına ucuz bir kule tipi bile işlemcinize yetebilir onu da demeden geçmeyeyim.

teşekkür ederim hocam kasa değişmeden kule tipi öneriniz var mı ?

KayinChio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
uyumlu olmasından ziyade kasanızın hava akışının iyi olması lazım yoksa dünyanın en iyi sıvı soğutmasını da alsanız içerde mahşer yeri gibi olacaksa anlamı yok zamanında aerocool un bi kasasını almıştım aynı buna benzer çıkarmadık cam kalmamıştı heryerini sökmüştüm cayır cayır yanıyorlar parçalar :)

KS

WinnieTheEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
teşekkür ederim

uyumlu olmasından ziyade kasanızın hava akışının iyi olması lazım yoksa dünyanın en iyi sıvı soğutmasını da alsanız içerde mahşer yeri gibi olacaksa anlamı yok zamanında aerocool un bi kasasını almıştım aynı buna benzer çıkarmadık cam kalmamıştı heryerini sökmüştüm cayır cayır yanıyorlar parçalar :)
:D :D hocam valla düştük bi kere işte, benim sıcaklık problemim yok ama ses roblemim var. hani bi tane sıvı soğutucu ya da güzelinden bir işlemci fan alıp diğer fanları iptal etmeyi düşünüyorum :D

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri