Sıvı soğutma nın artıları ve eksileri nelerdir
240mm düşünüyorum hocam kasanın üst fan yuvalarının olduğu yerlereHava soğutmaya göre çoğu modeli daha iyi soğutuyor ve görünüşü daha güzel duruyor ve montajı da hava soğutmaya göre daha kolay eksileri ise kasanda egsoz fanı yetersiz ise genelde başka egsoz fanı ekleyecek yerin kalmıyor kasan küçük ise
Tekli alsam egzoz fanın yerine takacam peki çok etkilermiHava soğutmaya göre çoğu modeli daha iyi soğutuyor ve görünüşü daha güzel duruyor ve montajı da hava soğutmaya göre daha kolay eksileri ise kasanda egsoz fanı yetersiz ise genelde başka egsoz fanı ekleyecek yerin kalmıyor kasan küçük ise
Evet anlıyabiliyorum hocam mesaj kastığınız belli oluyor İd Cooling 240 x'in görünüşü baya bir hoş zaten siz yine de kasanızın modelini bir söyler misiniz?240mm düşünüyorum hocam kasanın üst fan yuvalarının olduğu yerlere
hocam bence işlemci için okadar gerek yok artic e sports 34 duo diye hava soğutma var sıvı soğutmalara taş çıkarır 1400tl fiyatı var bence o daha mantıklı240mm düşünüyorum hocam kasanın üst fan yuvalarının olduğu yerlere
Gametech GT-01 Zeus (mesaj kasma derken anlayamadım sizi)Evet anlıyabiliyorum hocam mesaj kastığınız belli oluyor İd Cooling 240 x'in görünüşü baya bir hoş zaten siz yine de kasanızın modelini bir söyler misiniz?
Sıvı soğutma için rütbe isteniyor ya hocam onun için mesajınızı çoğaltmak için forumda dolaşıyorsunuz anlamında söyledim kötü anlamda demedim yani ve bu arada kasanız yarı mesh yani önden gelen havayı cam ile fanların arasından gelen havadan çekiyor ve arka egsoz fanında geri atıyor çok iyi bir hava akışı olduğunu söyleyemesem de aşırı kötü de değil sonuçta içeriye bir hava giriyor(bu modellere göre değişiyor nzxt kasalarında o hava akışı mükkemmel sağlanıyor)az önce başka bir konu açtığınızı gördüm sistemi orda tutmak pek sağlıklı değil hava akışını düzgün sağlayamayabilirGametech GT-01 Zeus (mesaj kasma derken anlayamadım sizi)
ak620 ara sıra indirime girip ya o fiyatlara ya da mükkemmel bir şekilde 999tl ye düşüyor o daha mantıklı olur bence şuan ki en iyi hava soğutmalardan ve de noctua nh-15d'nin türkiye stoklarında sıkıntı olmasa piyasanın kralı olurdu büyük ihtimalhocam bence işlemci için okadar gerek yok artic e sports 34 duo diye hava soğutma var sıvı soğutmalara taş çıkarır 1400tl fiyatı var bence o daha mantıklı
Olduğu yeri denistirecem zaten kasanın yanında cam kapağı var kapatınca hiç hava akımı olmuyor gibi bişi bu seferde daha çok ısınıyor hali hazırda kapağı açikken ısındığını görünce insan bı tedirgin oluyor termal macun alacağım hem ekran kartına hemde islemciye yenilemek istiyorumSıvı soğutma için rütbe isteniyor ya hocam onun için mesajınızı çoğaltmak için forumda dolaşıyorsunuz anlamında söyledim kötü anlamda demedim yani ve bu arada kasanız yarı mesh yani önden gelen havayı cam ile fanların arasından gelen havadan çekiyor ve arka egsoz fanında geri atıyor çok iyi bir hava akışı olduğunu söyleyemesem de aşırı kötü de değil sonuçta içeriye bir hava giriyor(bu modellere göre değişiyor nzxt kasalarında o hava akışı mükkemmel sağlanıyor)az önce başka bir konu açtığınızı gördüm sistemi orda tutmak pek sağlıklı değil hava akışını düzgün sağlayamayabilir
ak620 ara sıra indirime girip ya o fiyatlara ya da mükkemmel bir şekilde 999tl ye düşüyor o daha mantıklı olur bence şuan ki en iyi hava soğutmalardan ve de noctua nh-15d'nin türkiye stoklarında sıkıntı olmasa piyasanın kralı olurdu büyük ihtimal
Sıvı soğutma için rütbe isteniyor ya hocam onun için mesajınızı çoğaltmak için forumda dolaşıyorsunuz anlamında söyledim kötü anlamda demedim yani ve bu arada kasanız yarı mesh yani önden gelen havayı cam ile fanların arasından gelen havadan çekiyor ve arka egsoz fanında geri atıyor çok iyi bir hava akışı olduğunu söyleyemesem de aşırı kötü de değil sonuçta içeriye bir hava giriyor(bu modellere göre değişiyor nzxt kasalarında o hava akışı mükkemmel sağlanıyor)az önce başka bir konu açtığınızı gördüm sistemi orda tutmak pek sağlıklı değil hava akışını düzgün sağlayamayabilir
ak620 ara sıra indirime girip ya o fiyatlara ya da mükkemmel bir şekilde 999tl ye düşüyor o daha mantıklı olur bence şuan ki en iyi hava soğutmalardan ve de noctua nh-15d'nin türkiye stoklarında sıkıntı olmasa piyasanın kralı olurdu büyük ihtimal
Hocam güzel gibi duruyor ama PC sığarmı emin değilimhocam bence işlemci için okadar gerek yok artic e sports 34 duo diye hava soğutma var sıvı soğutmalara taş çıkarır 1400tl fiyatı var bence o daha mantıklı
Trde noctua sevdalıları gizli gizli hayatta kalmaya devam ediyor … var olsunlar var olalım…Sıvı soğutma için rütbe isteniyor ya hocam onun için mesajınızı çoğaltmak için forumda dolaşıyorsunuz anlamında söyledim kötü anlamda demedim yani ve bu arada kasanız yarı mesh yani önden gelen havayı cam ile fanların arasından gelen havadan çekiyor ve arka egsoz fanında geri atıyor çok iyi bir hava akışı olduğunu söyleyemesem de aşırı kötü de değil sonuçta içeriye bir hava giriyor(bu modellere göre değişiyor nzxt kasalarında o hava akışı mükkemmel sağlanıyor)az önce başka bir konu açtığınızı gördüm sistemi orda tutmak pek sağlıklı değil hava akışını düzgün sağlayamayabilir
Keske noctua da bizi sevse....Trde noctua sevdalıları gizli gizli hayatta kalmaya devam ediyor … var olsunlar var olalım…