- Tepki
- 5
Bu sıvı soğutma fanları sizce doğru mu yoksa hatalı mı
Tam tersi olucak daha performansliBu sıvı soğutma fanları sizce doğru mu yoksa hatalı mıEkli dosyayı görüntüle 25294
Hocam kasanın üstüne veya önüne ile alakalı sormamistim şey için bu fanlar takılıyor ya fanlar doğru yönde mi yani arkasını çevirip mi takmam gerekTam tersi olucak daha performansli
Evet arkasini cevirin demek istedim.Hocam kasanın üstüne veya önüne ile alakalı sormamistim şey için bu fanlar takılıyor ya fanlar doğru yönde mi yani arkasını çevirip mi takmam gerek
Suanda disaridaki havayi iceri cekiyor sivi sogutucunun fanlari disariya verecek sekilde ayarlayin yani tam tersi bununEvet arkasini cevirin demek istedim.
Nasil yani hocam eliniz gitmiyorsa cikarin cikarabileceginiz birseyse sonra takarsinizValla mi hocam ya 400 lira aldı bilgisayarcı yanlış montaj diye vay halime vay
Hocam bide fanların vidalarını çıkaracağım geri takmak için de bazı vidalara elim gitmiyor kasada 1-2 parça engelliyor nasıl yapacağım
Ama öne monteli ve baska fan yoksa boyle durmasi daha mantikli gibiNasil yani hocam eliniz gitmiyorsa cikarin cikarabileceginiz birseyse sonra takarsiniz
Kasanın önünde 2 fan daha var hocam tek yapacağım şey ters çevirip tekrar çıkarmak dimi radyatöru ellememe gerek yokNasil yani hocam eliniz gitmiyorsa cikarin cikarabileceginiz birseyse sonra takarsiniz
Ama öne monteli ve baska fan yoksa boyle durmasi daha mantikli gibi
Ustte ise evet ters ceviriceksinizKasanın önünde 2 fan daha var hocam tek yapacağım şey ters çevirip tekrar çıkarmak dimi radyatöru ellememe gerek yok
Üstte değil hocam kasanın önünde yani power düğmesi varya kasayı açan oranın arkası işteUstte ise evet ters ceviriceksiniz