- Tepki
- 2,985
Bu abimize göre sıvı soğutma gereksizmiş ne düşünüyosunuz?
dayı ünlü olmak icin yapmıs takmıyorum Sıvı sogutma o zaman niye var bos bir konu zaman kaybı
Ya da sıvı soğutma daha maliyetli olduğu için SONY sıvı yerine hava soğutma tercih ediyor olabilir mi videoyu çekenin bunu akıl edebilecek kadar zekası olamayabilir mi ?
ekran kartını bosver biz niye bilgisayara para veriyoruz ki o kadar gidip 4090 falan alıyorlar insanlar gercekten anlamıyorum dostum 1k bilgisayar varken dawdawdAdam haklı beyler ekran kartına gereksiz boş yere para veriyorsunuz
Ya bide birşey çıkmış anakart mı ne boş yere alıyorsunuz ya almayın kardeşim gereksizekran kartını bosver biz niye bilgisayara para veriyoruz ki o kadar gidip 4090 falan alıyorlar insanlar gercekten anlamıyorum dostum 1k bilgisayar varken dawdawd
360mm performansında ama o amkdnskdmskwTaner hocamın son videosunda da Render sistem diye üstüne basa basa söylemesine rağmen adam ilk başta 240mm sıvı soğutma getirmişti. Bazıları değişik. 13900K Render ve 240mm
Tabi canım normal kimin bilgisayarından mangal kokuları gelmiyor ki ?sorun yok devamEkli dosyayı görüntüle 18480
Neden vatandan topladılar sponsor mu? Vatan pahalı oluyordaTaner hocamın son videosunda da Render sistem diye üstüne basa basa söylemesine rağmen adam ilk başta 240mm sıvı soğutma getirmişti. Bazıları değişik. 13900K Render ve 240mm
Sen bilgisayarı çalıştır ben itfaiyeyle gelcemTabi canım normal kimin bilgisayarından mangal kokuları gelmiyor ki ?