Sıvı Soğutma Hakkında Bilgi Sahibi Olan Var Mı?

UmutYldrm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar,

Alttaki sıvı soğutucuyu almak istiyorum kullanan ya da bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar buna eşdeğer ve daha ucuz bir sıvı soğutucu önerebilir mi? Aklımda bir fikir oluşması için

Arctic LIQUID FREEZER II önermeyin kasama sığmıyor.​

1689706328477.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba ürün Amazondaki ürünse üstüne bir de ithalat ücreti depozitosu yani ekstra ücret eklenecek fiyatı yükselecek
2.679,99TL + 552,15 TL İthalat Ücreti diyor ödeme ekranın da İthalat Ücreti Depozitosu: 482,40 TL diyor 552 yerine ve toplamda 3.162,39 TL mal olacak önermem üstelik direk Çinli satıcı garanti kısmı arıza olursa amazon direk iade alırsa ücret iade eder ki kendi sattığı ürünlerde 2 yıl içinde yapıyor bunda yapmazsa nasıl işler belli olmaz.
Kasanız ve anakartınızın uygunluğuna göre uyacaksa şu ürünü önerebilirim, ben kullanıyorum memnunum. Benim kullanmakta olduğum ürün ve aldığım yerin linki güvenilir sponsordur pchocasına >>> Gelbura ID*COOLING FrostFlow XT 240 SNOW

KS

UmutYldrm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba ürün Amazondaki ürünse üstüne bir de ithalat ücreti depozitosu yani ekstra ücret eklenecek fiyatı yükselecek
2.679,99TL + 552,15 TL İthalat Ücreti diyor ödeme ekranın da İthalat Ücreti Depozitosu: 482,40 TL diyor 552 yerine ve toplamda 3.162,39 TL mal olacak önermem üstelik direk Çinli satıcı garanti kısmı arıza olursa amazon direk iade alırsa ücret iade eder ki kendi sattığı ürünlerde 2 yıl içinde yapıyor bunda yapmazsa nasıl işler belli olmaz.
Kasanız ve anakartınızın uygunluğuna göre uyacaksa şu ürünü önerebilirim, ben kullanıyorum memnunum. Benim kullanmakta olduğum ürün ve aldığım yerin linki güvenilir sponsordur pchocasına >>> Gelbura ID*COOLING FrostFlow XT 240 SNOW
yorumunuz için teşekkürler hocam ithalat ücreti olduğunu biliyorum bakmıştım orda yazandan daha fazla bir ücret istiyor ödeme kısmında 3600'lü bir rakamdı. anakartım Gigabyte B550M DS3H rev 1.5 ek olarak fanların ve soğutucu bloğunun toplamda 56mm'yi geçmemesi lazım yoksa ramler ve anakarta değiyor. Attığınız soğutucuda sadece fanın 25mm olduğunu gördüm radyatör boyunu bulamadım oda önemli

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bende de Gigabyte B550M DS3H var iki farklı ram vardı, Carbide 275R kasada xpg gammix d30 8gb ram in soğutucusunu sökmek zorunda kaldım, diğer cruical rama göre daha yüksekti sökünce oturdu uyuyorsa almanızı tavsiye ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri