Öneri Sıvı Soğutma Için Fan Önerisi

toparlar48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
merhabalar Deep Cool LT 720 fanlarım var ve sesleri cok geliyor o yüzden değiştiricicem önerebileceğiniz sessiz fiyat performans fan varmıdır ?
benim aklımda olan Silver Stone Air Blazer 120 RW

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
221
merhabalar Deep Cool LT 720 fanlarım var ve sesleri cok geliyor o yüzden değiştiricicem önerebileceğiniz sessiz fiyat performans fan varmıdır ?
benim aklımda olan Silver Stone Air Blazer 120 RW
Daha önce sanırım sana önermiştim. Silver Stone Air Blazer sana en uygun olanı.

KS

toparlar48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
3 tane fan alıcam silver stone alıcağım ama onada biraz sesli dediler o yüzden kafam karıştı herkes noctua deyince aklım bi noctua ya gitti sizce bu uygu nmduur noctua yoksa silver stone mi alayım https://www.amazon.com.tr/Noctua-NF...tua&qid=1741096918&sprefix=kar,aps,572&sr=8-1

Noctua yya sordum bana bu fanı önerdiler ama buıda cok pahalı geldi
NF-A12x25 PWM

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31

Noctua NF-F12 iPPC-3000​

Ama uzun yıllardır bakmadığım için belki güncel yeni fanlarda daha iyi değerlere sahip fanlar olabilir.

Bakmanız gereken değerler
CFM ne kadar yüksek olursa o kadar iyi (hava akış)

Bazı fanlarda cfm değeri yazıyor bazılarında m3/s hava akışı şeklinde.

100 CFM169.9 m3/hr

Buna göre karşılaştırabilirsiniz.

En yüksek hava akışı - En düşük desibel şeklinde en iyi fan'ı bulabilirsiniz.

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
221
Noctua fanları da iyidir ama yüksek H2o değeri olmalı ve siz fiyat performans arıyordunuz. Ona göre karar verin. Daha önce de söylemiştim "eğer Noctua NF-F12 industrial PPC-3000 gibi bir fan almayacaksanız (Avrupada 30-35 euro civarında fiyatları) bahsettiğim Air Blazer 120R sizin için en iyi çözüm olur." Ki Noctua NF-F12 industrial PPC-3000 tarzı fanlar da çok sesli çalışmaktadır.

Noctua NF-F12 iPPC-3000​

Ama uzun yıllardır bakmadığım için belki güncel yeni fanlarda daha iyi değerlere sahip fanlar olabilir.

Bakmanız gereken değerler
CFM ne kadar yüksek olursa o kadar iyi (hava akış)

Bazı fanlarda cfm değeri yazıyor bazılarında m3/s hava akışı şeklinde.

100 CFM169.9 m3/hr

Buna göre karşılaştırabilirsiniz.

En yüksek hava akışı - En düşük desibel şeklinde en iyi fan'ı bulabilirsiniz.
Radyatör fanlarında H2o değeri daha önemlidir. Hava akışı kasa fanları için daha çok.

KS

toparlar48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Noctua fanları da iyidir ama yüksek H2o değeri olmalı ve siz fiyat performans arıyordunuz. Ona göre karar verin. Daha önce de söylemiştim "eğer Noctua NF-F12 industrial PPC-3000 gibi bir fan almayacaksanız (Avrupada 30-35 euro civarında fiyatları) bahsettiğim Air Blazer 120R sizin için en iyi çözüm olur." Ki Noctua NF-F12 industrial PPC-3000 tarzı fanlar da çok sesli çalışmaktadır.

Radyatör fanlarında H2o değeri daha önemlidir. Hava akışı kasa fanları için daha çok.
anladım attığım linkteki noctua fan amazonda o ile bunu karşılaştırdığımda CFM olarak silver daha ii ses olarak bir lşeey diyemiyorum 2 side aynı fiyat ama siz olsanız hangisini alırdınız .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri