120lik hava soğutucular hem fp skalasında değil hem de işlemci için yeterli olmaz. yani aldığına değmez. bütçe söylersen 240lık tavsiye verebilirim.Arkadaşlar şuan Ryzen 5 7600X işlemcimi Snowman T5 Hava Soğutma ile tutmaya çalışıyorum, 120mm tek fanlı sıvı soğutma alsam daha mı iyi olur yoksa böylemi kalmam iyi olur?
120 lik olanlar üflemesine kalitesine modele göre değişir genelde asus tekli çıkarırı iyi olarak ama garanti olsun dersen minimum 240 lık öneririm arkadaşımda var fakat 360 lık almadıgına pişman ghzyi kıstı yaz aylarında sıkıntı oluyor illaki fazla sıcak olmasın dersen
görür gibi fakat ben pek yanaşmam bu tip markalara. uzun ömür kısmında kafamda soru işareti bırakıyor.![]()
GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sıvı Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sıvı Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
DarkFlash Radiant DC-240 240mm Sıvı Soğutma Siyah Fiyatları ve Özellikleri
DarkFlash Radiant DC-240 240mm Sıvı Soğutma Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu ikisinden biri işimi görür mü
@1stKenpachi.
görür gibi fakat ben pek yanaşmam bu tip markalara. uzun ömür kısmında kafamda soru işareti bırakıyor.
bütçen yetiyorsa bunu al https://www.tebilon.com/deepcool-ls520se-a-rgb-fanli-siyah-240mm-sivi-sogutma/
Hocam sipariş ettim, fan soğutma maalesef yetmiyor çamaşır makinası gibi çalışıyordu bilgisayarbence acele etme 2500tl gibi butce ayarla ılerde daha sağlam bir sey al
hangisini aldınızHocam sipariş ettim, fan soğutma maalesef yetmiyor çamaşır makinası gibi çalışıyordu bilgisayar
DarkFlash Radian 240hangisini aldınız
Hocam DarkFlash Radiantı dünden beri kullanıyorum Ryzen 5 7600X'i çok güzel soğutuyor boşta ki değerlerim 40-46 arasında gidip geliyor, oyunlar da ise en maksimum 63-64 görüyorum render da 68 70 arası oluyor.hangisini aldınız
hayırlı olsun değerler güzel umarım uzun vadede uzmezHocam DarkFlash Radiantı dünden beri kullanıyorum Ryzen 5 7600X'i çok güzel soğutuyor boşta ki değerlerim 40-46 arasında gidip geliyor, oyunlar da ise en maksimum 63-64 görüyorum render da 68 70 arası oluyor.
Merhabalar hocam bende bu modelin 360mm almayı düsünüyorum son durumlar nedir acaba ?Hocam DarkFlash Radiantı dünden beri kullanıyorum Ryzen 5 7600X'i çok güzel soğutuyor boşta ki değerlerim 40-46 arasında gidip geliyor, oyunlar da ise en maksimum 63-64 görüyorum render da 68 70 arası oluyor.