Sıvı Soğutma Montajı Hk: Destek Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

holylight

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar değerli pc hocası forum üyeleri,

GamePower skadi elite 240mm ( Türkiyede sadece 1 tane bulabildim) alıp kendim zar zor montajını sağladım.

Montaj sonrası görüntü gözüme çok hoş gelmedi ve izlediğim gördüğüm sıvı soğutma montajlarına göre borular terste kaldı,

Sizce montaj doğru mu yoksa tersine çevirmeli miyim görselleri aşağıda

Ekli dosyalar

• IMG_20230801_190621.jpg
    IMG_20230801_190621.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20230801_190631.jpg
    IMG_20230801_190631.jpg
    971.1 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20230801_190638.jpg
    IMG_20230801_190638.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 60

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
gördüğüm kadarıyla doğru gibi ama, bi kullanım kılavuzunu bakın, Sıvı oldugu icin dikkat etmen gerek, sisteme dökmemeniz gerek

decameron09

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
bende bugun yaptım sıvı sogutma montajı aynı bu sekılde dogru galıba

ysuflix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
61
fanlar ters. fanların yönünü değiştirin radyatörde gezen sıcak suyun sıcak havasını kasa içine aktarıyorsunuz bu şekilde diğer türlü çevirip sıcak havanın dışarı atılmasını sağlayın. ayrıca pompayı döndürmeniz görüntü açısından daha iyi olur. ama böyle kalsada performansa etkisi olmaz.

Serdar77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba
Rampage helios c5 sıvı soğutma aldım. Bunan montajı konusunda bilgisi olan var mı? Montajı yaptım ledler ve fan çalışıyor. Ancak derece göstergesinde bir şey yazmıyor. Soğutma çalışıyor mu ve bağlarken bir hata mı yaptım gösterge için?

Ekli dosyalar

• IMG_20230801_170510.jpg
    IMG_20230801_170510.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20230801_170502.jpg
    IMG_20230801_170502.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 28
KS

holylight

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar merhaba
Rampage helios c5 sıvı soğutma aldım. Bunan montajı konusunda bilgisi olan var mı? Montajı yaptım ledler ve fan çalışıyor. Ancak derece göstergesinde bir şey yazmıyor. Soğutma çalışıyor mu ve bağlarken bir hata mı yaptım gösterge için?
hocam led bölümünde genelde driver yükleyerek geliyor görüntü en azından bende o şekilde

fanlar ters. fanların yönünü değiştirin radyatörde gezen sıcak suyun sıcak havasını kasa içine aktarıyorsunuz bu şekilde diğer türlü çevirip sıcak havanın dışarı atılmasını sağlayın. ayrıca pompayı döndürmeniz görüntü açısından daha iyi olur. ama böyle kalsada performansa etkisi olmaz.
tamam hocam fanları değiştireyim peki borular çok uzun görünüyor çevirirsem şaayet borular biraz kıvrık kalacak sorun teşkil eder mi

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
hocam led bölümünde genelde driver yükleyerek geliyor görüntü en azından bende o şekilde

tamam hocam fanları değiştireyim peki borular çok uzun görünüyor çevirirsem şaayet borular biraz kıvrık kalacak sorun teşkil eder mi
şuan kasada tek çkış var yani etki eder ama fanların yönünü değiştirmeniz daha iyi olur şuan yukarıdakiler dışarıdaki havayı içeri veriyor

ysuflix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
61
Arkadaşlar merhaba
kasanın acilen elden geçmesi lazım çok kötü durumda. bi kablolama düzen yapılması lazım.

Serdar77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

tamam hocam fanları değiştireyim peki borular çok uzun görünüyor çevirirsem şaayet borular biraz kıvrık kalacak sorun teşkil eder mikasayı

Kasanın açma tuşuna bastığımda kısa bir süre karmaşık rakamlar görünüyor ancak sonradan kayboluyor. Gerçi çok bir önemi yok. Eğer soğutma yapıyorsa. Pc açıldığında 50-60 derece arası geziniyor işlemci ısısı. Soğutma yaptığından nasıl emin olabilirim veya o dediğin driver ı nasıl yükleyebilirim?

kasanın acilen elden geçmesi lazım çok kötü durumda. bi kablolama düzen yapılması lazım.
Evet😁

Son düzenleme:
KS

holylight

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Fanları değiştirdim ama sıvı soğutma borularını öteki tarafa alamıyorum borular çok uzun geliyor ve yanlışlıkla patlatıp zarar vermek istemiyorum 3.400 tl verdiğim ürünü çöpe atmak istemiyorum "LED" Ve derece gösteren bölüm ters görünüyor ama sorun değil eğer ürünün ömrünü daha çabuk bitirir bu şekilde demiyorsanız kalsın böyle

ysuflix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
61
Fanları değiştirdim ama sıvı soğutma borularını öteki tarafa alamıyorum borular çok uzun geliyor ve yanlışlıkla patlatıp zarar vermek istemiyorum 3.400 tl verdiğim ürünü çöpe atmak istemiyorum "LED" Ve derece gösteren bölüm ters görünüyor ama sorun değil eğer ürünün ömrünü daha çabuk bitirir bu şekilde demiyorsanız kalsın böyle
Borular bağlantı yerlerinden döner yapıda ve ortalarda esner durumda. Hiç bükülemez olsa eyvallah ama bükülme payı varsa yapılabilir sorun olmaz. Ufak eğilmede sorun çıkarcak mallar değil bunlar.

Özkan27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba
Hocam selamlar. Konuyu hortlatıyorum ama bende de deepcool LD360 aldım. Bütün bağlantıları düzgün yaptım yazılımıda kurdum pc ye fakat pompa üzerindeki dijital gösterge çalışmadı bir türlü. Ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-06-23 saat 01.58.03_d284c198.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-06-23 saat 01.58.03_d284c198.jpg
    117.6 KB · Görüntüleme: 11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri