Öneri Sıvı Soğutma Önerisi- Artic Modeli Kasaya Sığar Mı?

aslan00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
7800x3d
Ekran Kartı
Asus 4070 super
Arkadaşlar Merhaba Pc sıvı soğutma için yardıma ihtiyacım var sizin görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Ürünleri 7800x3d işlemci için kullanacağım.2 model arasında kaldım.
  1. model : Arctic Liquid Freezer III (3. Nesil) Sıvı Soğutma ARGB beyaz (bu modelin genelde radyatörünün kalın olduğunu söylüyorlar) Kasamla uyumlu olur mu ?
  2. Model:Asus TUF Gaming LC 360 II
Ürünleri 7800x3d işlemci için kullanacağım.Arlarında fiyat farkı var. 600 TL

KASA MODELİM COOLER MASTER TD500 MESH WHITE

Son düzenleme:

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,950
Arkadaşlar Merhaba Pc sıvı soğutma için yardıma ihtiyacım var sizin görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Ürünleri 7800x3d işlemci için kullanacağım.2 model arasında kaldım.
  1. model : Arctic Liquid Freezer III (3. Nesil) Sıvı Soğutma ARGB beyaz (bu modelin genelde radyatörünün kalın olduğunu söylüyorlar) Kasamla uyumlu olur mu ?
  2. Model:Asus TUF Gaming LC 360 II
Ürünleri 7800x3d işlemci için kullanacağım.Arlarında fiyat farkı var. 600 TL

KASA MODELİM COOLER MASTER TD500 MESH WHITE
sığar

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
243
Kasanızın modeli nedir bir de sıvı soğutmanın radyatörünü kasanın ön panelemi yoksa üst tarafına mı takıcaksınız.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
243
Ölçüler ve genişlik uygun Arctic ya da Asus marka sıvı soğutma ikisinide takabilirsiniz.

KS

aslan00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar sistemi bugün topladım. Ramler ile radyatör temas etmekle etmemek arasında ama sığıyor.. Eğer Artic soğutucu alacaksanız daha büyük bir kasa almanızı tavsiye ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri