Sıvı Soğutma Önerisi

CrAwL06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar merhaba hazır efsane cuma indirmleri yaklaşmışken kararsız kaldığım birkaç sıvı soğutma modeli hakkında bilgi almak istiyorum.
Asus Rog Lc2( indirimli 3k civarı olursa)
Nzxt kraken x53
Corsair icue h100i
Aklımda bu 3 modelden birisini almak var sizin tavsiyeniz ne olur.Başka bir model vs önerebilirsiniz.
İşlemci:R5 5600
Not:Hava soğutma önermeyin!!!

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Corsair H100i alacak olursanız Elite Capellix modelini alın. Diğer H100i modellerin fanları daha eski versiyon.
Sıvı soğutmada yeni üretim her zaman daha iyidir, farklı bir markadan revizyon modelleri olan bir ürün alacak olursanız da en son ve mümkünse yakın tarihlerde çıkan versiyonunu almanızı öneririm.

Alternatif olarak https://www.amazon.com.tr/dp/B08WRJ...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Arctic Liquid Freezer II çok öneriliyor.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Ama Arctic'i alıp ta sonra bu kasama sığmadı diyip elinden çıkarmaya çalışan çok insan var. O modeli önerirken lütfen radyatör kalınlığının diğerlerinden 1cm daha kalın olduğunu belirtin. Her kasaya uymuyor yani. Ama ben de Arctic öneririm. 240mm modeli bir çok 360mm modele kafa tutar.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Arkadaşlar merhaba hazır efsane cuma indirmleri yaklaşmışken kararsız kaldığım birkaç sıvı soğutma modeli hakkında bilgi almak istiyorum.
Nzxt kraken x53
Corsair icue h100i
Aklımda bu 3 modelden birisini almak var sizin tavsiyeniz ne olur.Başka bir model vs önerebilirsiniz.
ben nzxt x53 kulanıyor gayet performansı güzel rgb modeli şu anda 2700 tl görüntü ve yazılım konusundada baya iyi

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Nzxt kraken x53
Corsair icue h100i
NZXT almanı öneririm.

KS

CrAwL06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ama Arctic'i alıp ta sonra bu kasama sığmadı diyip elinden çıkarmaya çalışan çok insan var. O modeli önerirken lütfen radyatör kalınlığının diğerlerinden 1cm daha kalın olduğunu belirtin. Her kasaya uymuyor yani. Ama ben de Arctic öneririm. 240mm modeli bir çok 360mm modele kafa tutar.
Arctic uymuyor benim kasaya da kalınlığına baktım da NZXT Kraken Z53 ya da NZXT Kraken x53 rgb alacağım itopya güzel indirim yaptı sayılır iki modele de

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri