Fiyat/Performans Sıvı Soğutma Önerisi

Exp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
7800x3d
Ekran Kartı
Rx 7800xt
Merhaba arkadaşlar aklimda birkaç sivi sogutma var size gostermek isterim
https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1070774516.html
Simdiden teşekkür ederim.

YusufEymenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ls 720 se yada enermax liqmax III bakın.
https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1070774516.html

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
kasaniz nedir

KS

Exp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Standart akvaryum kasa

Teşekkür ederim

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Dostum hazır seni yakalamışken bir şey sormak istiyorum bilgin varsa diye, thermalright'ın senin önerdiğinle birlikte toplam 3 tane modeli var sanırım birbirine benzer, bunlar arasında birinin bir şeyi daha iyi ötekinin başka şeyi daha iyi, en optimal seçim hangisidir 5 7600 veya bu arkadaşınki gibi 7800x3d bandında bir işlemci için, bilgin var mı ?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Dostum hazır seni yakalamışken bir şey sormak istiyorum bilgin varsa diye, thermalright'ın senin önerdiğinle birlikte toplam 3 tane modeli var sanırım birbirine benzer, bunlar arasında birinin bir şeyi daha iyi ötekinin başka şeyi daha iyi, en optimal seçim hangisidir 5 7600 veya bu arkadaşınki gibi 7800x3d bandında bir işlemci için, bilgin var mı ?
en dolu seri vision olan ondan sonra warframe geliyor. kasa desteklıyorsa bu alınabılır 420mm olanlar desteklemıyorsa da 360mmler hakkından gelır o ıslemcılerın. hava sogutmeda ıse pahantom spırıt evo 120 modelını 7800x3d yı sogutubılır. max75 derecelerde tutar dıye dusunuyorum.

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
en dolu seri vision olan ondan sonra warframe geliyor. kasa desteklıyorsa bu alınabılır 420mm olanlar desteklemıyorsa da 360mmler hakkından gelır o ıslemcılerın. hava sogutmeda ıse pahantom spırıt evo 120 modelını 7800x3d yı sogutubılır. max75 derecelerde tutar dıye dusunuyorum.
phantom spirit ile phantom spirit evo'nun arasında çok fazla bir fark yok galiba testlerine baktım da birisi maks 240w diğeri maks 234w değerlerinde thermal throttle yapıyor. Aralarındaki fark evo'nun daha cool görünmesi sanırım :D Bir de idle sıcaklıkları evo'nun daha iyi ama felaket önemli bir durum değil bu, yükte sıcaklıkları neredeyse eşdeğer.

prism notte ve magic arasındaki farkı araştırdım şimdi notte en iyisiymiş değerler bakımından. Burada öyle bir bilgi olarak bulunsun hazır thermalright konuşuyorken.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
phantom spirit ile phantom spirit evo'nun arasında çok fazla bir fark yok galiba testlerine baktım da birisi maks 240w diğeri maks 234w değerlerinde thermal throttle yapıyor. Aralarındaki fark evo'nun daha cool görünmesi sanırım :D Bir de idle sıcaklıkları evo'nun daha iyi ama felaket önemli bir durum değil bu, yükte sıcaklıkları neredeyse eşdeğer.

prism notte ve magic arasındaki farkı araştırdım şimdi notte en iyisiymiş değerler bakımından. Burada öyle bir bilgi olarak bulunsun hazır thermalright konuşuyorken.
ufak tefek farklar var tasarım olsun fan olsun. sunu soyleyebılırım orta ve ust sevıye ıslemcıler kullanılıyorsa mınımum 7 bakır ısı borulu sogutucu olmalı. bunun dısında ıslemcı gucune gore de kullanılan fan kalıtesı kendını gosterır ıslemcı sıcaklıklarında.

KS

Exp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Hocam imzaniza baktım az önce bende ekran kartini ayni modelde aldim memnunum musunuz? ben daha tum parcalarini toplamadim yani kurulum yok bazilari yazilimsal sıkıntılar filan var diyor sizde var mi ?

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Hocam imzaniza baktım az önce bende ekran kartini ayni modelde aldim memnunum musunuz? ben daha tum parcalarini toplamadim yani kurulum yok bazilari yazilimsal sıkıntılar filan var diyor sizde var mi ?
Birisiyle konuştum hiç bir sorunu yok ama bende salak salak sorunlar var. Kayıt defterinden windows ayarı kapattım, farklı driverler deneyerek hangisinin en stabil olduğunu buldum ve yersiz restartları çözdüm. Çözemediğim başka saçma şeyler var ama. Amd uygulamasının ekran videosu özelliğini kullanarak ekran videosu aldığımda whatsapp gibi yerlere attığımda kalitesi felaket düşük oluyor ( eski 2070 superimde böyle bir şey yoktu ) . Adamlar bir encoder kullanıyor akıllara zarar, neredeyse hiç bir platform videoları tanımıyor desteklemiyor :D Bazı sorunlara bulduğum çözümler çok saçma, mesela cinebench r24'te test yaparken çöküyordu ve çözümü amd uygulamasından metrikleri açarak buldum.( fps ekran kartı kullanımı cart curtu gösteren şey) . Artık o şey bende devamlı açık ama görmemek için saydamlığı %99 yaptım ki görmeyeyim ama arka planda olup stabilliği sağlasın ( saçmalık :D )

O yüzden ben parası olanlara önermiyorum. Zamanında 4070lerin fiyatı arttı ben de gittim amdye bir şans vereyim diye bunu aldım. Performansı var çok şükür ondan memnunum ama bağırtıyor yani .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri