Sıvı soğutma sığarmı

ColongosY27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
BU sistemi aldım işlemci sogutucu olarakta 240 mm lik
https://www.trendyol.com/gametech/h...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.80.8 bu sıvı sogutucuyu aldım ramlere bir sorun cıkartır mı bu sıvı sogutucu kulanabilir miyim yoksa iade mi etmem gerekiyor lütfen önemli bilgisi olan muhakak yazsın

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Kasanın önünde radyatör desteği mevcut oraya takabilirsiniz. Üst tarafa sıvı soğutma takılamiyor gibi duruyor.
4_asus-tuf-gaming-gt301-rgb-tempered-glass-usb-3-2-mid-tower-kasa-4298.jpg

KS

ColongosY27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kasanın önünde radyatör desteği mevcut oraya takabilirsiniz. Üst tarafa sıvı soğutma takılamiyor gibi duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 7552
hocam simdi bilmeden 240 mm sıvı sogutma alındı hava sogutma konusunda olsun iyi bir performance versin diye sipariş verdim siz diyorsunuz ki radyatörü dik konumda kasanın önüne koy sıvı sogutmadan cıkan fanlarıda üst kısma mı yerlestir

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
hocam simdi bilmeden 240 mm sıvı sogutma alındı hava sogutma konusunda olsun iyi bir performance versin diye sipariş verdim siz diyorsunuz ki radyatörü dik konumda kasanın önüne koy sıvı sogutmadan cıkan fanlarıda üst kısma mı yerlestir
Hayır sıvı soğutmayı ön tarafa takın. Diğer fanları da hava sirkülasyonunu artırması açısından boş slotlara en verimli şekilde monteleyin.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Aldığın sıvı soğutma çok iyi değil. Almadan önce keşke konu açılsaydı. Asus TUF GT301 Kasanın normalde üst kısımda 240mm desteği yok deniliyor kendi sitesinde bile öyle yazıyor zaten. Fakat şöyle bir handikap var Asus TUF LC II 240mm Sıvı soğutma bu kasanın üst kısmına sığıyor. TUF LC 240mm boyutunda bir soğutucu alırsan üst kısma takabilirsin.

KS

ColongosY27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Aldığın sıvı soğutma çok iyi değil. Almadan önce keşke konu açılsaydı. Asus TUF GT301 Kasanın normalde üst kısımda 240mm desteği yok deniliyor kendi sitesinde bile öyle yazıyor zaten. Fakat şöyle bir handikap var Asus TUF LC II 240mm Sıvı soğutma bu kasanın üst kısmına sığıyor. TUF LC 240mm boyutunda bir soğutucu alırsan üst kısma takabilirsin.
peki benim alacagım sıvı sogutma takabilir miyim yeterli gelir mi yoksa deminde bahsettigim gibi radyatörünü kasanın önüne takıp fanlarınıda üst kısıma monte etsem olur mu yada direk taksam gider mi

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
peki benim alacagım sıvı sogutma takabilir miyim yeterli gelir mi yoksa deminde bahsettigim gibi radyatörünü kasanın önüne takıp fanlarınıda üst kısıma monte etsem olur mu yada direk taksam gider mi
Senin aldığın sıvı soğutmanın ölçülerine tam olarak bakmadım ama tekrar söylüyorum o sıvı soğutucuyu almanı istemem. Ölçülerine bakıp yazarım tekrar üst kısma oluyor mu diye. Ön tarafa rahatlıkla takılıyor zaten orada problem yok.

KS

ColongosY27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Peki uygun bir uyacak sıvı sogutma önerir misiniz rica etsem

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Peki uygun bir uyacak sıvı sogutma önerir misiniz rica etsem
Şurayı düzeltiyorum. Gametech muhtemelen kasaya sığabilir. Ölçülerde 272 mm olarak geçiyormuş Asus TUF. Burayı düzeltmek istiyorum. Aldığın soğutucu muhtemelen sığar fakat önermiyorum. Birebir aynı ölçülerde bir soğutucu buldum.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
KS

ColongosY27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
iade edip hangisini almam gerekiyor simdi sıvı sogutuculardan

KS

ColongosY27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Silverstone alabilirsin. TUF ile birebir ölçüleri hemde iyi bir soğutucu zaten.
Hocam simdi sipariş verdim sistemde carşamba elime gelecegini ilettiler bir sorun olmadıgı sürece hatta iade edilen sıvı sogutucu sahibi anlattım durumu sıgmadıgını ve kulanmadan iade edecegimi söyledim kabul etti sizin sıvı sogutucuyu sipariş verdim

KS

ColongosY27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Silverstone alabilirsin. TUF ile birebir ölçüleri hemde iyi bir soğutucu zaten.
Hoca söyledigin sıvı sogutucuda sıgmadı eski sistemdeki sıvı sogutucuda sıgmadı biri iade ettim digeri elimizde patladı ayıplı bir ürün degilse iade kabul etmiyorlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri