Soru Sıvı Soğutma Tavsiyesi

Guts58263

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaslar kasam bu https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,328107511.html
360 lik sivi sogutma bakiyorum suanki sistemim am4 ama ilerde am5 sisteme gecincede kullanmak istiyorum derdim gosteris degil isini yapsin yeter uzun omurlu olsun biraz arastirma yaptim ve f&p olarak bu 2 secenegin arasinda kaldim https://ty.gl/4wtviy45xlf3q
sizce bu modellerden hangisini almaliyim yada bunlar yerine sunu al bu daha iyi dediginiz bir sivi sogutma varmi 360lik
suanki islemcim ryzen5 5500 ama ilerde am5 e gectigimde guclu islemcilerlede kullanabilmek istiyorum

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
dünyada sıvı soğutma stok krizinden dolayı sıvı soğutma fiyatlarında fahiş bir fiyatlandırma olacağını düşünmüyorum

hal böyle iken şu anki 5500 işlemcini buz gibi yapmasa da stabil tutacak bir soğutman varsa
bence şu an gayet gereksiz bir tercih sıvı soğutma

şu an işimi gören bir soğutucu varsa
neden ilerde dediğin ama ilerdesinin tarhi kesin olmayan ilerde toplamayı düşündüğün yeni nesil sistem için bu kasaya soğutucu bakıyorsun

sen isterse 10k lık ürün al benim cebimden 1 kuruş para çıkmayacak ama
bence gayet ama gayet gereksiz sıvı soğutma takviyesi

KS

Guts58263

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
dünyada sıvı soğutma stok krizinden dolayı sıvı soğutma fiyatlarında fahiş bir fiyatlandırma olacağını düşünmüyorum

hal böyle iken şu anki 5500 işlemcini buz gibi yapmasa da stabil tutacak bir soğutman varsa
bence şu an gayet gereksiz bir tercih sıvı soğutma

şu an işimi gören bir soğutucu varsa
neden ilerde dediğin ama ilerdesinin tarhi kesin olmayan ilerde toplamayı düşündüğün yeni nesil sistem için bu kasaya soğutucu bakıyorsun

sen isterse 10k lık ürün al benim cebimden 1 kuruş para çıkmayacak ama
bence gayet ama gayet gereksiz sıvı soğutma takviyesi
stok islemci fani var uzerinde ve performansindan memnun degilim o zaman sıvı sogutma yerine hava sogutma mi oneriyorsun sivi soğutma almiyimmi
eger hava sogutma al diyorsan guzel bir hava sogutma onerin varmi peki kaliteli olsun biraz ve sessiz calissin istiyorum kule tipi sogutucu

Son düzenleme:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,436
Kule tipleri daha uzun ömürlü olur.

DeepCool AK620 İşlemci Soğutucu

DeepCool AK620​

Bunun oyunlarda soğutamayacağı AM5 işlemci yok.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
stok islemci fani var uzerinde ve performansindan memnun degilim o zaman sıvı sogutma yerine hava sogutma mi oneriyorsun sivi soğutma almiyimmi
eger hava sogutma al diyorsan guzel bir hava sogutma onerin varmi peki kaliteli olsun biraz ve sessiz calissin istiyorum kule tipi sogutucu
5500 işlemciye stok fan kesinlikle yeterli olmaz demem ama
biraz daha iyisi daha iyi bir seçenek olur

al bir tane uygun fiyatlı 120 mm soğutucu keyfine bak
ilerde alacağın yeni sistemdeki yeni soğutmayı o zaman düşünürsün

KS

Guts58263

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
5500 işlemciye stok fan kesinlikle yeterli olmaz demem ama
biraz daha iyisi daha iyi bir seçenek olur

al bir tane uygun fiyatlı 120 mm soğutucu keyfine bak
ilerde alacağın yeni sistemdeki yeni soğutmayı o zaman düşünürsün
hava sogutma mi sivi sogutmami al diyorsun 120 mm lik ? hava sogutma al diyosan tavsiyen ne sivi sogutma diyosan tavsiyen ne 120 mm de ????

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
arkadaslar kasam bu https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,328107511.html
360 lik sivi sogutma bakiyorum suanki sistemim am4 ama ilerde am5 sisteme gecincede kullanmak istiyorum derdim gosteris degil isini yapsin yeter uzun omurlu olsun biraz arastirma yaptim ve f&p olarak bu 2 secenegin arasinda kaldim https://ty.gl/4wtviy45xlf3q
sizce bu modellerden hangisini almaliyim yada bunlar yerine sunu al bu daha iyi dediginiz bir sivi sogutma varmi 360lik
suanki islemcim ryzen5 5500 ama ilerde am5 e gectigimde guclu islemcilerlede kullanabilmek istiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri