Soru Sıvı Soğutma Tercihi

korayates

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
İşlemci
5600
Ekran Kartı
6750XT
Arkadaşlar selam,
Ryzen 5600 işlemcim var sıvı soğutucu bakıyorum, aşağıdaki iki model arasında kaldım. Bu modellerden hangisini önerirsiniz veya alternatif bir öneriniz var mıdır?

Cooler Master Masterlıquıd ML240L V2 RGB LED Fanlı Sıvı Soğutma Kiti (Intel&AM4 Destekli)

Msı Mag Corelıquıd 240R V2 2X120MM Argb Fanlı Sıvı Soğutma Sistemi

Şimdiden teşekkürler.

fatihes05

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
aynı işlemcim var sıvı soğutmasız kullanıyom ne oynuyon kral sence o kadar gerek var mı ya

bu yaz da ayrı sıcaktı termal macunu falan değiştirdimde idare ediyom gibi hayırlısı bakalım

KS

korayates

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Valla cs de bile cayır cayır yanıyor işlemci.

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Sıvı soğutmayı işlemciniz ısınıyor diye istiyorsanız yanlış bir durum var soğutucunuzda veya kasanızda. 5 5600, basit bir kule soğutucunun bile soğutabileceği bir işlemci.

İleriye yönelik bir hava soğutucu isterseniz thermalright phantom spirit 120 se argb alın.
5 5600 için bir hava soğutucu isterseniz thermalright assasin x refined se argb 120 alın.

Ben sıvı soğutucu istiyorum kardeşim diyorsanız thermalright frozen notte 240 argb alın.

KS

korayates

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Öncelikle teşekkür ederim. Bahsettiğiniz ürün aşağıdaki midir?
Thermalright Assassin x 120 Refined Se Argb TL-C12C-S 120MM Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu (TF4 Termal Macun Dahildir)

yunusaksu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Arkadaşlar selam,
Ryzen 5600 işlemcim var sıvı soğutucu bakıyorum, aşağıdaki iki model arasında kaldım. Bu modellerden hangisini önerirsiniz veya alternatif bir öneriniz var mıdır?

Cooler Master Masterlıquıd ML240L V2 RGB LED Fanlı Sıvı Soğutma Kiti (Intel&AM4 Destekli)

Şimdiden teşekkürler.
kanka ben 7500f kullanıyorum ve bu kule tipi soğutucu kullanıyorum 10 saat civarı çalıştığı oluyor en max 65 görüyor memnunum https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ekleme yapıyorum teste soktum senin için az önce occt den 70 max

Son düzenleme:

Michael_Scofield

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Baktığın Sıvı Soğutmalar Yerine Bunu Almanı Şiddetle Tavsiye Ederim Hocam .

İlla Sıvı Soğutma Arıyorsan Bunu Alabilirsin .

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Arkadaşlar selam,

Şimdiden teşekkürler.
bu urunu tavsıye ederım. 6 bakır borulusuyla 240mmlık sıvı sogutmayı aratmaz o ıslemcıde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri