Sıvı Sogutma

gurhan050

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yaklaşık 2 2.5 senedir msı mag v2 kullanıyorum işlemciyi sogutma yetisini kaybetti gibi artık işlemci Ryzen 7 5700x boşta 50 55 arası kullanımda ise 80 90 arası derecesi suyunu degişmek istiyorum ama bilgim yok hangi sıvıyı koymam gerektigi hakkında yardımcı olabilir misiniz

KS

gurhan050

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kule tipi yeterli bu işini fazla fazla görür

Sıvısını degişsem diye düşünüyorum ama kapalı sistem olduğu için işe yaramama ihtimali de var sence hangisi mantıklı kule tipi almam mı yoksa sıvı mı degişeyim

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Sıvısını degişsem diye düşünüyorum ama kapalı sistem olduğu için işe yaramama ihtimali de var sence hangisi mantıklı kule tipi almam mı yoksa sıvı mı degişeyim
kapalı sistemlerde sıvı değişimi olmuyorki customlarda oluyor diye biliyorum kasana hava katsın hemde sağlam soğutsun diyorsan yeni bir sıvı soğutucu al ama öyle bir düşüncen yoksa kule tipi alabilirsinki arkadaş önermiş zaten
deepcool le520 240mm sıvı soğutucuda f p önerimdir

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Sıvı değişimi yok bunlarda macunu yenilersen düzelir ıslar mx6 kullan ve X şeklinde sür

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri