Sıvı Soğutmam Çalışmıyor

BrahimK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı açtıktan yaklaşık 3 dakika sonra bilgisayar kendini kapatıyor donanım olarak kontrol ettiğimde işlemcinin ısındığını farkettim tekrardan açıp biostan ısı kontrollerine baktığımda 35 dereceden dakikalar içerisinde 112 derecelere çıktığını gözlemledim. Sıvı soğutucunun ışıkları yanıyor ancak herhangi bir soğutma yok. Ne yapmalıyım sizce ? Sıvı soğutucu Aqua 240 ARGB işlemci ryzen 5 5600

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,647
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı açtıktan yaklaşık 3 dakika sonra bilgisayar kendini kapatıyor donanım olarak kontrol ettiğimde işlemcinin ısındığını farkettim tekrardan açıp biostan ısı kontrollerine baktığımda 35 dereceden dakikalar içerisinde 112 derecelere çıktığını gözlemledim. Sıvı soğutucunun ışıkları yanıyor ancak herhangi bir soğutma yok. Ne yapmalıyım sizce ? Sıvı soğutucu Aqua 240 ARGB işlemci ryzen 5 5600
Sıvı soğutucunun altındaki plastiği soktunuz mu

KS

BrahimK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hayır ben herhangi bir şey sökmedim veya takmadım sistemi hazır aldım

KS

BrahimK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Evet kutuları elimde dediğiniz gibi olmuş olabilir tabii ki ama bilgisayarı bugün 3-4 saat kullandım daha sonra 1 saat sonra geri açtım bu sorunla karşılaştım çalışırken daha öncesinde herhangi bir problemi yoktu

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,647
Evet kutuları elimde dediğiniz gibi olmuş olabilir tabii ki ama bilgisayarı bugün 3-4 saat kullandım daha sonra 1 saat sonra geri açtım bu sorunla karşılaştım çalışırken daha öncesinde herhangi bir problemi yoktu
Kasayı bir yerden bir yere taşıdınız mı? Sıvı soğutucu oynamış olabilir

KS

BrahimK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hayır taşımadım kontrol ettim kabloları

Sistem kumandasından fabrika ayarlarına getirdim şu an değerler normal görünüyor

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri