Öneri Sıvı Soğutucu-Klavye-Kulaklık Önerisi

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
arkadaşlar yakın zamanda yine konu açmıştım sıvı soğutucu ile alakalı tekrardan açayım dedim. şimdi sıvı soğutucu almak istiyorum çoğu kişi fp olarak h100 öneriyor. alınır mı sesi nasıl oluyor genellikle çok ses çıkartıyor mu? birde benim ön tarafta 240 mmlik yerim var mecbur oraya takacağım üstte 120mmlik yer var oraya olmuyor. ne önerirsiniz?

klavye ve kulaklık almak istiyorum. sizce tek bir marka mı yapmak daha iyi olur yoksa fp olarak hangisi iyiyse onu almak mı?
klavye de bütçe 1500 tl (mekanik olsun ama çok ses çıkarmayan olursa daha iyi olur)
kulaklıkta ise 1500 tl ama kulaklıkta bu fiyata bluetooth kulaklık olursa çok iyi olur oyun oynucam.
şimdiden teşekkür ederim
mause steelseries o yüzden tek bir marka yapılırsa bundan yapmak istiyorum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
arkadaşlar yakın zamanda yine konu açmıştım sıvı soğutucu ile alakalı tekrardan açayım dedim. şimdi sıvı soğutucu almak istiyorum çoğu kişi fp olarak h100 öneriyor. alınır mı sesi nasıl oluyor genellikle çok ses çıkartıyor mu? birde benim ön tarafta 240 mmlik yerim var mecbur oraya takacağım üstte 120mmlik yer var oraya olmuyor. ne önerirsiniz?

klavye ve kulaklık almak istiyorum. sizce tek bir marka mı yapmak daha iyi olur yoksa fp olarak hangisi iyiyse onu almak mı?
klavye de bütçe 1500 tl (mekanik olsun ama çok ses çıkarmayan olursa daha iyi olur)
kulaklıkta ise 1500 tl ama kulaklıkta bu fiyata bluetooth kulaklık olursa çok iyi olur oyun oynucam.
şimdiden teşekkür ederim
mause steelseries o yüzden tek bir marka yapılırsa bundan yapmak istiyorum
Bu bütçede kablosuz kulaklık zor.
Klavye olarak gamakay mk61 önerebilirim
Bangood üzerinden yellow switch ve türkiye direkt posta seçeneği ile

Kulaklık Olarak dediğim gibi kablosuz zor,
Bütçe biraz artarsa razer blackshark v2 var.
Fırsat: Akko 5087B Artı RGB Mekanik Oyun Klavyesi, Çoklu Modlar(BT5.0/2.4Ghz/Type C) Çalışırken Değiştirilebilir 5 Pimli Kompakt Klavye, PBT Çift Atış ASA Keycaps, Programlanabilir Makrolar (Jöle Pembe Doğrusal Anahtar) https://www.amazon.com.tr/dp/B09Z2KQ6RS?ref_=cm_sw_r_apin_dp_SA3B0WQYFBF188KKPZT7
Alabiliyorsanızda bu klavye daha güzel

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Bu bütçede kablosuz kulaklık zor.
Klavye olarak gamakay mk61 önerebilirim
Bangood üzerinden yellow switch ve türkiye direkt posta seçeneği ile

Kulaklık Olarak dediğim gibi kablosuz zor,
Bütçe biraz artarsa razer blackshark v2 var.
Fırsat: Akko 5087B Artı RGB Mekanik Oyun Klavyesi, Çoklu Modlar(BT5.0/2.4Ghz/Type C) Çalışırken Değiştirilebilir 5 Pimli Kompakt Klavye, PBT Çift Atış ASA Keycaps, Programlanabilir Makrolar (Jöle Pembe Doğrusal Anahtar) https://www.amazon.com.tr/dp/B09Z2KQ6RS?ref_=cm_sw_r_apin_dp_SA3B0WQYFBF188KKPZT7
Alabiliyorsanızda bu klavye daha güzel
teşekkür ederim önerin için ama sağ tarafta ki rakamlar olsa çok daha iyi olur

dediğin kulaklık bu mu?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
teşekkür ederim önerin için ama sağ tarafta ki rakamlar olsa çok daha iyi olur

dediğin kulaklık bu mu?
Hayır kablolusu
Attığım klavyeler bütçen dahilinde aslında

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Hayır kablolusu
Attığım klavyeler bütçen dahilinde aslında
peki hocam biraz daha kulaklıkta çıkarsak yine bluetoothlu alamaz myız 2.500 civarı mesela.
hocam kalvyede sağ taraftaki rakamların olması lazım

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Hmm ne ara o kadar oldu ya, bayramda düşebilir hocam. Attığım akko klavye 1500 tlye geliyor bu arada
sürekli bakarım hocam sağ ol. da hocam klavyede
1681694144412.png
şurdan gerisinin de olması lazım

birde sıvı soğutucu ile ne düşünüyorsunuz bi bilginiz var mı?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Corsair h100 güzeldir
Şu an çoğu kaliteli marka numpadli üretmiyor, eğer ki stoğamgeri gelirse 98 tuşlu modeli var ona bi bakın
Sağ ol hocam birde sıvı sogutmanin fanların ön panele taksam performans düşer mi üste takın diyor çoğu kisi o yüzden sordum

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Sağ ol hocam birde sıvı sogutmanin fanların ön panele taksam performans düşer mi üste takın diyor çoğu kisi o yüzden sordum
bu forum sağ olsun id cooling x 240 aldım uygun fıyata, ürünü de tavsiye ederim. montajı ön kısma fanlar içeri hava alacak şekilde yaptım. resim ve video bana aittir.
DSC_0305.JPG

ürün:

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Eee ne yapmak gerekiyor kule tipi almak mı mantıklı o zaman?

bu forum sağ olsun id cooling x 240 aldım uygun fıyata, ürünü de tavsiye ederim. montajı ön kısma fanlar içeri hava alacak şekilde yaptım. resim ve video bana aittir.
Ekli dosyayı görüntüle 19673

ürün:
Teşekkür ederim bakacağım. Yük altında fan sesi nasıl

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
dyıng light 2 sıcaklık 50 dereceyi geçmiyor. fan sesi yok nerdeyse soğutucu cok ıyı ya. grafiği düşürüp yükü işlemciye bindirdiğimde 56 dereceyi gördü maksimum.
@Yusufms
Dying Light 2_2023.04.20-21.37.png

Dying Light 2_2023.04.20-21.45.png

Son düzenleme:
KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar