Sıvı Soğutucu Termal Macunla Mı Geliyor?

yucelarslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Selamlar,

Cooler Master Masterliquid Ml240L V2 sıvı soğutucu aldım. Üzerinde veya yanında termal macun geliyor mu arkadaşlar, bilgisi olan var mı?
Eğer gelmiyorsa hangi marka ve kaç gram termal macun önerirsiniz?

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Selamlar,

Cooler Master Masterliquid Ml240L V2 sıvı soğutucu aldım. Üzerinde veya yanında termal macun geliyor mu arkadaşlar, bilgisi olan var mı?
Eğer gelmiyorsa hangi marka ve kaç gram termal macun önerirsiniz?
benim bugün gelen LS720 sıvı soğutucumda termal macun vardı. genelde termal macunlu geliyor.

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
YouTube'da baktım hiç termal macun sürülü olduğunu görmedim. O yüzden kesin öğrenmek istiyorum 😔
bende baktım şimdi ve evet senin modelde sürülü değilmiş. ben termal macun olarak aşağıdaki linkteki ürünü almıştım laptoplarımda kullanıyorum gayet memnunum. Amazon deposundan çıktığı için sahte olma ihtimalide yok.

KS

yucelarslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
bende baktım şimdi ve evet senin modelde sürülü değilmiş. ben termal macun olarak aşağıdaki linkteki ürünü almıştım laptoplarımda kullanıyorum gayet memnunum. Amazon deposundan çıktığı için sahte olma ihtimalide yok.

Evet genelde bu markayı görüyordum her yerde ve baya öneriliyor. Muhtemelen alırım hocam. Peki 4 gr tek seferlik mi yoksa 2 sefer falan kullanılır mı.?

KS

yucelarslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Cooler Master ml240l v2 sıvı soğutucunun içerisinden kendi termal macunu çıkıyor. Herhangi bi yerde çıkıp çıkmadığına dair bilgi bulamadığım için Arctic termal macun da sipariş vermiştim.

Bu konuda bilgi arayan arkadaşlara yardımcı olur umarım 😊

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri