Yardım Sivi Soğutucu Ve Kasa Uyumluluğu Hakkinda Kafamda Soru Işaretleri Var Hangisini Yapmaliyim

SerialSlayerTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
bu konuda aklimdaki tum soru isaretlerimi anlatacagim ve sizden yardim isteyecegim oyuzden biraz uzun olacak.

simdi ben ddr5 e gecmek icin yeni birkac parca aldim ve eskilerini satiyorum anaksrt olarak rog b650a gaming aldim (setup beyaz olacak) ve islemci olarak ryzen 7 7700x ve bu islemciyi sogutmak icin sivi sogutucuya ihtiyacim var ve suan bende nzxt h510flow kasa var on tarafa 240mm aio takilmakta ve ben iki olasilik arasinda kaldim ilk secenegim bir nzxt h9flow kasa alip (7k) bu kasaya 6k ya arctic liquid freezer 3 360mm aio alip takmak. toplam 13k etti.

veya bunlar yerine aklimdaki 2. secenek ise 10k ya kaliteli asus rog sivi sogutucu almak kalan 3k ya ise 2 tane lian li nin fanlarindan almak yani kasam ayni kalsin (nzxt h510flow sadece on tarafa 240mm desteklemekte ) bu kasaya asus rog ryujin 3 240mm sivi sogutucusunu almak arkaya 1 tane lianli egzoz fani ve uste 1 tane lianli fan olmus olacak (kasam bu sekilde desteklemekte) hem cok fazla asus hayraniyim hemde ekrani var gosteris icin cok iyi. simdi bu sekilde yaparsam kasada 2 tane egzoz fan var ve 240mm aio takmis olcam ama asus rog oldugu icin 360mm arctic ile benzer sonuclar verecegini dusunuyorum sizce ne yapayim?? ama tabi nzxt kasa alip bu arctic i alirsam kasadan 4 fan cikiyor bende 2 tane var toplam 7 fanli olacak ve sivi sogutucu da 360mm arctic olmus olacak gosteris amacli cok cok hos ve guzel duruyor sizce ne yapayim ???

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri