Sıvı Soğutucusunun Rgb Bi An Geliyor Birdaha Açılmıyor Sebebi Nedir

rifatsen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar merhaba bugün pc fanlarım çok tozluydu temizlemek istedim hepsini söküp alkollü mendil ile temizledim sonra denemek için açtım hiç birinde problem yoktu sonra iki defa kapatıp açtım birden fanlar son rpm de çalışmaya başladı ve sıvı soğutucunun ışıkları bir an gitti bir daha gelmedi programından anakartın dahil hiçbir rgb çalışmamakta sebebi be olabilir nerde hata yapmış olabilirim

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Arkadaşlar merhaba bugün pc fanlarım çok tozluydu temizlemek istedim hepsini söküp alkollü mendil ile temizledim sonra denemek için açtım hiç birinde problem yoktu sonra iki defa kapatıp açtım birden fanlar son rpm de çalışmaya başladı ve sıvı soğutucunun ışıkları bir an gitti bir daha gelmedi programından anakartın dahil hiçbir rgb çalışmamakta sebebi be olabilir nerde hata yapmış olabilirim
kabloları tekrardan bi takın yada tekrardan bi montajını yapın herseyden emin olun

KS

rifatsen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
kabloları tekrardan bi takın yada tekrardan bi montajını yapın herseyden emin olun
denedim yaptım kardeşim hala kapalı suan

acaba ac kapa yaparken ekran kartına giden güc kablosu pinlerin üstüne düşmüştü kaldırım ama acaba ac kapa yaparken kısa devremi yaptı

bak anakart ve sıvı sogutucuunun ışıkları asla yanmıyor

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-05-10 at 20.42.03.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-10 at 20.42.03.jpeg
    470.3 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri