sıvı teması olduktan nezaman sonra bozulur

DragonWizzard

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bu gün bi sıvı teması yaşandı anakart da saat21:20 de ve hala çalışıyor bozulsaydı şimdiye kadar bozulur muydu yoksa zaman geçtikçe mi bozulacak

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Sıvı temaslı olaylarda anakartın "oksit" lenmesi muhtemel bir olaydır. Kısa bir zaman içinde bir sorun yoktur zannederseniz ama 3-6 ay içinde oksitten dolayı kısa devre arızaları başlar. Klavyede tuşlar basmayarak başlar sonrasında cihaz hiç açılmaz. Kısacası sıvı temaslı cihazınız var ise vakit kaybetmeden bakım ve oksit temizliği yaptırmanız gerekmektedir.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hemen sorun çıkarmayabilir. Denildiği gibi oksitlenme zamanla bozulmasına sebep olabilir. Sıvı teması olursa gücü kesip kurutmaya çalışın.

KS

DragonWizzard

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
11
Hemen sorun çıkarmayabilir. Denildiği gibi oksitlenme zamanla bozulmasına sebep olabilir. Sıvı teması olursa gücü kesip kurutmaya çalışın.
11 saat dir açık pc 6 kere sitres testi yaptım ayrıca kuru bezle sildim sıvı gelen yerleri

zaten ilk kapadım pc yi olay şu bak normal su değil içine tükürdü kuzenim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri