Öneri Siz Olsanız Ne Seçerdiniz?!

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
İşlemci
13. Nesil
Ekran Kartı
RTX 4060

Merhabalar -/- Selamlar Hocam(Lar)
Ben Laptop Alacam Lakin Asırlardır Ya Bütçe Yetişmiyor Ya Da Ben Kararsızlıktan Alamıyorum..
Bu Sefer De Yukarıda Görmüş Olduğunuz Laptoplardan (Orada Seçtiğim Özelliklerden Yani) Bir Laptop Seçmek İstiyorum Lakin Kararsızım Bütçem Çok Yok Diyebilirim Lakin Kararsız Olmasam Şimdiye Alabilmiştim Diyebilirim..
Kararsızlığımın Asıl Sebebi Aldığımda Sıkıntı Yaşamamak İstemem Ve Uzun Süreler Beni Götürmesi Ve Bundan Dolayı Kararsızım..
Dell Almayı Düşünüyorum Bu Sıralar Lakin Onlar Da Ubuntu Var Görüdüğüm Kadarıyla FreeDos Olsa Seçerdim Lakin Lakin Siz Olsanız Ne Seçerdiniz Demek İstiyorum Burada Ve Lafı Size Bırakıyorum..
İyi Ve Sağlıklı Günler Dilerim.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam(lar) Monster Notebook Sayfasında RTX4060 İ5 13.Nesil Ve DDR5 2x8=16gb Ram Var 17K Sizce Tercih Edilir Mi Diğer Laptoplarında (Bazılarında) Olduğu Gibi Kusurlu Ürünü Varmıdır Bilenler Kullananlar Yada Bİr Bilgisi Olan Varsa ilgilendirirse Sevinirim.

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam(lar) Monster Notebook Sayfasında RTX4060 İ5 13.Nesil Ve DDR5 2x8=16gb Ram Var 17K Sizce Tercih Edilir Mi Diğer Laptoplarında (Bazılarında) Olduğu Gibi Kusurlu Ürünü Varmıdır Bilenler Kullananlar Yada Bİr Bilgisi Olan Varsa ilgilendirirse Sevinirim.
forumda bazilari yaziyodu monster almayin diye , laptobu hangi oyun icin aliyorsunuz fps oyunlari icinmi

rrynes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
hocam size şöyle söyliyeyim benim bir arkadaşım rtx3050 li bir laptop aldı monster marka laptop ta tahminimce donanımsal olan bir sıkıntı vardı benim 1650ti li laptop umun yarısı kadar fps veriyordu 6ay gibi bir süre monster ile iletişimde idi laptop a uzaktan bağlantı ile birşeyler yapyılar servise gitti birkaçkez en son iade talebi açtı laptop u ne geri aldılar ne de değişim yaptılar 6 ay beklediği için bişey yapmadılar en son tüketici mahkemesine taşındı olay orada da marka haklı bulundu ve arkadaşım bu laptop u yarı fiyatına ikinci elden satmak zorunda kaldı şu an masa üstüne geçti ama aynı model laptop dan kuzenim aldı onda hiçbir sorun yok yani her marka modelde olacağı gibi burda da bir şanssızlık yaşanabiliyor burda yazdıklarımdan sonra kararı siz verin

Son düzenleme:

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hocam size şöyle söyliyeyim benim bir arkadaşım rtx3050 li bir laptop aldı monster marka laptop ta tahminimce donanımsal olan bir sıkıntı vardı benim 1650ti li laptop umun yarısı kadar fps veriyordu 6ay gibi bir süre monster ile iletişimde idi laptop a uzaktan bağlantı ile birşeyler yapyılar servise gitti birkaçkez en son iade talebi açtı laptop u ne geri aldılar ne de değişim yaptılar 6 ay beklediği için bişey yapmadılar en son tüketici mahkemesine taşındı olay orada da marka haklı bulundu ve arkadaşım bu laptop u yarı fiyatına ikinci elden satmak zorunda kaldı şu an masa üstüne geçti ama aynı model laptop dan kuzenim aldı onda hiçbir sorun yok yani her marka modelde olacağı gibi burda da bir şanssızlık yaşanabiliyor burda yazdıklarımdan sonra kararı siz verin
Belkide haklı olabilirsin urun sorunu olabilir

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Abra serisi ise monster alınmaz. Tulpar serisinin bazı kasaları msi kasa ve full bakır soğutma var. Kullanılan macunlar kötü sadece. İstisnalar hariç monster alınmaz.

rrynes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Abra serisi ise monster alınmaz. Tulpar serisinin bazı kasaları msi kasa ve full bakır soğutma var. Kullanılan macunlar kötü sadece. İstisnalar hariç monster alınmaz.
fp ürünü hocam mükemmel bir kalite beklenemez

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
forumda bazilari yaziyodu monster almayin diye , laptobu hangi oyun icin aliyorsunuz fps oyunlari icinmi
Genel Kullanım Yeri Gelecek Video Renderlayacam (Ki Öyle Aman Aman Bir Render Değildir Kesme Biçme Vsr İşi Diyebiliriz Basitçe) Yeri Gelecek Köyde Kırda Dağda Bayırda Okulda Oyun Oynayacam (Midium Grafiklerde)

Düşül Watt Değerli Olabilir Arkadaşınızın Aldığı Laptop Diyebilirim Ama Belkide Düşük Wattlıyı Yüksek Watt'a Takmış Da Olabilirler Firma Kaynaklı Sıkıntı Olarak.

Bu Süzce Kullanılır Mı Peki?!

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Genel Kullanım Yeri Gelecek Video Renderlayacam (Ki Öyle Aman Aman Bir Render Değildir Kesme Biçme Vsr İşi Diyebiliriz Basitçe) Yeri Gelecek Köyde Kırda Dağda Bayırda Okulda Oyun Oynayacam (Midium Grafiklerde)

Düşül Watt Değerli Olabilir Arkadaşınızın Aldığı Laptop Diyebilirim Ama Belkide Düşük Wattlıyı Yüksek Watt'a Takmış Da Olabilirler Firma Kaynaklı Sıkıntı Olarak.

Bu Süzce Kullanılır Mı Peki?!
Eğer fps oyunlarida oynayacaksiniz dell almanizi oneririm

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Eğer fps oyunlarida oynayacaksiniz dell almanizi oneririm
FPS TPS SPS Hepsi Ortaya Karışık Hocam Yeri Gelecek İzometrik Oyun Oynayacam Yeri Gelecek Forza Girecem Yeri GelecekMinecraft Oynayacam Yani Karma Bir Oyun Oynayacam Ki Rekabetçi Olarak Oynayan Biri Değilim Eğleniyorsam Ve Bilgisayarım Midium Orta Grafiklerde Kaldırıyor Ve Güzel Bİr Biçimde Oynatabiliyorsa Bana Yeter Diyebilirim Isı Konusunda Zaten Her Laptopda Isınma Olur Ve Bundan Dolayı Bir Standdır Vsr Alacağım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri