Arkadaşlar sizce alınır mı ne düşünüyorsunuz
Alınır faturasını falan bütün evraklarını iste fotografını atsın konuş agriza var mı diye video da atsın sistemde ve 1 tane oyuna girsin deneme olarakArkadaşlar sizce alınır mı ne düşünüyorsunuz
Vallaha kafana göre dolandirilmada hangi taraf ucuzsa oraya koşaynı sistemin i5 12400 f işlemci 3060 ekran kartlısı var ssd 1 tb sadece monitörde aynı 17,500 tl ye patladı bana kasa+monitör bence güzel fiyat
Efendim?
Arkadaşin sorduğu soruya bakar mısın kuzenEfendim?
işlemciler arasında çok fark yok daha sonra işlemci satılıp üstüne biraz koyabilirim ama ekran kartına öyle yapamam çünkü fiyat farkı varaynı sistemin i5 12400 f işlemci 3060 ekran kartlısı var ssd 1 tb sadece monitörde aynı 17,500 tl ye patladı bana kasa+monitör bence güzel fii
daha yazmadım ama bence 19a düşer psuya gerek yok bence çünkü patlar falan diyorlar ama daha önce bir çok popüler cihaz patladı hala kullanıyorlarPazarlık yap 18e al sonra psu değil
Siz bilirsiniz. Tüm sistem çöp olursa pişman olursunuz.işlemciler arasında çok fark yok daha sonra işlemci satılıp üstüne biraz koyabilirim ama ekran kartına öyle yapamam çünkü fiyat farkı var
daha yazmadım ama bence 19a düşer psuya gerek yok bence çünkü patlar falan diyorlar ama daha önce bir çok popüler cihaz patladı hala kullanıyorlar