aynı monıtoru kullanıyorum memnunum , maks bütçeniz nedir ?ASUS TUF Gaming VG24VQR oyuncu monitörü alınırmı
valla bunun üstüne çıkacak bütcem yok 4000 4500 arası bişey ariyordum bunu buldum eğer güzel diyorsanız alıcam yakın bir zamanda amazondan 4200 e alabiliyorumaynı monıtoru kullanıyorum memnunum , maks bütçeniz nedir ?
ıps panel öneririmvalla bunun üstüne çıkacak bütcem yok 4000 4500 arası bişey ariyordum bunu buldum eğer güzel diyorsanız alıcam yakın bir zamanda amazondan 4200 e alabiliyorum
ıps panel öneririm
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.950,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben gayet memnunum fakat IPS panel bakmanızı tavsiye ederim.ASUS TUF Gaming VG24VQR bu monitörden memnunmusunuz bende almak istiyorum valorantta csde oyun akıyormu ona göre alcıam