Sizce Bu Fiyata Iyi Mi?

koala01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Merhaba yan ekran olarak kullanabilcegim monitör ariyordum,IPS olması önemli 24 inç IPS monitör icin iyi mi kullanan varsa yazarsa sevinirim veya 2500 e kadar önerebileceginiz bu özelliklerde monitor var mı?

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Bu fiyat bandında zaten çok az seçenek var alınabilir bence. Gamebooster vs. marka tarzı monitörler de var tabi ama önermem asla. Tek sıkıntı ürünün trendyoldan olması. Olası bir ölü pikselde vs. başınız ağırabilir tabi satıcıyı bilmiyorum.

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73

Merhaba yan ekran olarak kullanabilcegim monitör ariyordum,IPS olması önemli 24 inç IPS monitör icin iyi mi kullanan varsa yazarsa sevinirim veya 2500 e kadar önerebileceginiz bu özelliklerde monitor var mı?
Bütçeniz varsa güzel ama ben olsam temiz ikinci el düşürmeye bakarım.

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30

bütçe artarsa 27 inç bu var https://www.hepsiburada.com/samsung...eesync-ips-essential-monitor-pm-HBC000040I16Q

KS

koala01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkürler yorumlar icin diger ekranim da 24 inç,bir arkadaşım eger ekranların arasinda boyut farkı varsa ekran kartının erken yorulabilecegini ve oyunlarda fps düşüklüğü yasabilcegimi soyledi bilmiyorum ne kadar dogru ama bu sebeple hemde daha buyuk bir ekrana ihtiyacim olmadigi icin 24 inç bakiyorum,bu olay dogru mu bilenler aydinlatirsa memnun olurum 🙂

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Teşekkürler yorumlar icin diger ekranim da 24 inç,bir arkadaşım eger ekranların arasinda boyut farkı varsa ekran kartının erken yorulabilecegini ve oyunlarda fps düşüklüğü yasabilcegimi soyledi bilmiyorum ne kadar dogru ama bu sebeple hemde daha buyuk bir ekrana ihtiyacim olmadigi icin 24 inç bakiyorum,bu olay dogru mu bilenler aydinlatirsa memnun olurum 🙂
öyle bişey yok 1080p heryerde 1080p dir asıl 24 inçte yorulur 1080p yi oraya sığdırdığı için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri