- Tepki
- 117
Arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyorum bu kasa var ve değiştirmek için bütçem yok lütfen değiştir demeyim ön panel sökülürmü sökersem sıkıntı yaşarmıyım
kasaya göre değişir eğer uyarsa özel ön panel de yapabilirsin.Arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyorum bu kasa var ve değiştirmek için bütçem yok lütfen değiştir demeyim ön panel sökülürmü sökersem sıkıntı yaşarmıyım
https://www.incehesap.com/sharpen-o...776,457779,457782,457785,457788,457794,458334Arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyorum bu kasa var ve değiştirmek için bütçem yok lütfen değiştir demeyim ön panel sökülürmü sökersem sıkıntı yaşarmıyım
Link unutmuşum koydumkasaya göre değişir eğer uyarsa özel ön panel de yapabilirsin.
Hocam parça kalitesi kötü aşağıdaki daha iyi
PSU dışında hangi parçalar kötü senceHocam parça kalitesi kötü aşağıdaki daha iyi
![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
AnakartPSU dışında hangi parçalar kötü sence
İkiside a320 yongaAnakart
anakartı değiştirmişler şimdi fark ettim kb.İkiside a320 yonga
Sence PSU yu bitfenix yapsam yeterlimi fiyat aynı biri 6600 biri 6650xtanakartı değiştirmişler şimdi fark ettim kb.
PSU ve kasa diye bilirim o zman.
Yetmez hocam.Sence PSU yu bitfenix yapsam yeterlimi fiyat aynı biri 6600 biri 6650xt
Herkes şey yazmış PSU bitfenix yap al demiş sence bitfenix yetersizmiYetmez hocam.
sistemde düzgün psu yok.
Evet herkes öyle diyor, geçenler de bitfenix 80+ psu alnirmi diye konu açtım herkes alınmaz vs. Diyordu şimdide herkes psu yu bitfenix yap diyor heralde gp den iyidir diye .Herkes şey yazmış PSU bitfenix yap al demiş sence bitfenix yetersizmi
Tamadır teşekkürlerEvet herkes öyle diyor, geçenler de bitfenix 80+ psu alnirmi diye konu açtım herkes alınmaz vs. Diyordu şimdide herkes psu yu bitfenix yap diyor heralde gp den iyidir diye .