BU VARKEN ALINMAZ !ULTIMA-5500 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Hocam anladimda sordugumda parca kalitesi yeterli degil dedilerBU VARKEN ALINMAZ !
Ekli dosyayı görüntüle 13157GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Nasıl değil ? Crucial markası dünyaca bilinen kaliteli bir marka altyapısı Micron. PSU THERMALTAKE anakart Asus.Hocam anladimda sordugumda parca kalitesi yeterli degil dediler
Gamegaraj hazır sistemler ve kendi marka laptop üreten bir firma. Bilindik bir site. Dolandırıcı ya da merdiven altı diye tabir edilen firmalar gibi değil. Tabii teknoloji şans işi biraz.Cok arada kaldim hocam gamegaraji hoc duymamaistim ama yinede gaminggen surekli duydugumuz birsite bilemedim![]()
Aliyorum hocam bunuBütçeni artırırsan bunu al çok daha iyi olur.
![]()
BLADE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5600 oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Niyeki hocam aliyorum skinti cikartirmiBu bayağı iyi olur fakat 2k monitör lazım olabilir.
Alın hocam bu sistemdeki kart 3060 Tİ PLUS olarak geçiyor yani 3070e denk bir model yeni çıktı. 1080P de darboğaz olmadan kullanılabilir.Aliyorum hocam bunu
Hayır çıkartmaz hocam ama 2kda oynamak isterseniz diye söyledim. Rahat oynatır yani.Niyeki hocam aliyorum skinti cikartirmi
Tamam hocam bugun guzel bi günHayır çıkartmaz hocam ama 2kda oynamak isterseniz diye söyledim. Rahat oynatır yani.
Güzel günlerde kullanın. Hayırlı olsun.Tamam hocam bugun guzel bi gün![]()
Tesekurper hocam siz olmasaniz kac ay beklicektim canisnizŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
Sagol aga ilk forumumdan beri ilgileniosun cansinGüzel günlerde kullanın. Hayırlı olsun.
Rica Ederim hocam.Tesekurper hocam siz olmasaniz kac ay beklicektim canisniz
Sagol aga ilk forumumdan beri ilgileniosun cansin