21.000-25.000 TL Sizce Bu Sistem Alınır Mi

thetedwy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
İ5 14400F
Ekran Kartı
Arc B580 12 GB

GUTS_911

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Arkadaşlar bütçem max 25 bin tl.Oyun oynamak için bilgisayar bakıyorum da, araştırdıklarım sonucunda fp olarak en iyi bunu buldum sizin önerileriniz nedir?sizce bu sistem alınır mı? bu fiyata daha iyisi var mıdır

Viper Blaze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Intel Arc B580 12 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem https://www.incehesap.com/viper-bla...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile*
Arkadaşlar bütçem max 25 bin tl.Oyun oynamak için bilgisayar bakıyorum da, araştırdıklarım sonucunda fp olarak en iyi bunu buldum sizin önerileriniz nedir?sizce bu sistem alınır mı? bu fiyata daha iyisi var mıdır

Viper Blaze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Intel Arc B580 12 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem https://www.incehesap.com/viper-bla...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile
Hocam neden intel GPU ?

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Anakart seçimini ve ssd çok kötü yapmışlar değmez bence. Bu ekran kartı alınabilir. Test videolarını izle senin ihtiyacını karşılıyorsa alınabilir. Başka sitelerden de aynı ekran kartı için oluşturulan sistemlere bak.

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
KS

thetedwy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakart seçimini ve ssd çok kötü yapmışlar değmez bence. Bu ekran kartı alınabilir. Test videolarını izle senin ihtiyacını karşılıyorsa alınabilir. Başka sitelerden de aynı ekran kartı için oluşturulan s

Anakart seçimini ve ssd çok kötü yapmışlar değmez bence. Bu ekran kartı alınabilir. Test videolarını izle senin ihtiyacını karşılıyorsa alınabilir. Başka sitelerden de aynı ekran kartı için oluşturulan sistemlere bak.
hocam itopya da var birde bu nasıl sizce

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28

4060 ya da AMD tarafından bi gpu alınabilir.

Ya da acele etmeyip güzel bir hazır sistem geldiğinde alabilirsiniz.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
hocam itopya da var birde bu nasıl sizce
Ben biraz göz gezdirdim fiyat aralığında ddr4 sistemler var. Biraz daha bekleyip f/p ddr5 hazır sistem kovalamakta fayda var. Bütçeyi biraz daha artırarak daha iyi bir sistem bakılmalı diye düşünüyorum. Oyun oynacaksan amd işlemci olarak ddr5 de 7500f iyi bir seçenek olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri