Ev interneti olarak mı?sizce hangi internet paketini almalıyım ucuz ve hızlı olan 50mbps yeterli olur tavsiye bekliyorum![]()
aynenEv interneti olarak mı?
fiyatlar biraz pahalı geldi açıkcası hocam50 yeterli oluyor. Çok büyük boyutlu dosyalar için yetersiz kalabiliyor. Onlarıda online oyun oynamadğım zaman indiriyorum sorun olmuyor. Komşunuz varsa kullanıyorsa ve memnunsa fikir verebilir. Bölgesel kötü olabiliyor servis sağlayıcılar. Ben süperonline kullanıyorum genel olarak memnunum.
Valla şuan bir baktım turknetin var 50 mbps olan paketi 170 TL,ek olarak şu günlerde gördüğüme göre kullananlar baya memnun,bir de gıbırnet kullananlar var onlarda gördüğüm kadarıyla memnun fakat bunun paketlerine bakmadım.
türknet al istediğin zaman iptal edersin yarı yolda bırakmaz seniValla şuan bir baktım turknetin var 50 mbps olan paketi 170 TL,ek olarak şu günlerde gördüğüme göre kullananlar baya memnun,bir de gıbırnet kullananlar var onlarda gördüğüm kadarıyla memnun fakat bunun paketlerine bakmadım.
Comnet öneririm akşam saatlerinde sınırlama vs. olduğu zaman etkilenmiyorsun.sizce hangi internet paketini almalıyım ucuz ve hızlı olan 50mbps yeterli olur tavsiye bekliyorum![]()