ya biliyorda mı konuşuyor sankibaşka forumdada konu açmıştım birde bi arkadaş dedi ama işte yarı yarıya gibi birşey oldu
normalde direk k68 alacaktımda xpg nin ses tuşu fln iyi geldi sanki
oda doğru hocam o zaman k68 alıyorumya biliyorda mı konuşuyor sanki
üzmez umarımoda doğru hocam o zaman k68 alıyorum
@Greewe_Greew birde kesin uyar dimi keycapsler low profil diyor k68 için amazonda birde yellow mu brown mu
yellow daha iyi, low profiledı doğru@Greewe_Greew birde kesin uyar dimi keycapsler low profil diyor k68 için amazonda birde yellow mu brown mu
low profil e alışmakta lazım dahayellow daha iyi, low profiledı doğrumx low profile bakman lazım
hocam sorun olmaz alın artık işte bu kadar kafanızı karıştırdığınıza değmezlow profil e alışmakta lazım dahatam karar verdim demiştim yine kararsız kaldım
![]()
tamam öyle yap ama artık al valla bak alınca boşuna düşünmüşüm diyceksin çok kafaya takıyorsunk68 almak istememin bir sebebide numpad olmamasıydı çünkü numpade alıştım sayılarlada işim var modelleme yaparken direk elim numpade gidiyor değer verirken xpg alayim olmazsa sonradan k68 alabilirim galiba
Bu k68e sadece low profile keycaps mi takilabiliyor?tamam öyle yap ama artık al valla bak alınca boşuna düşünmüşüm diyceksin çok kafaya takıyorsun
kasası büyük ihtimalle sadece lowprofile sığacak şekildeBu k68e sadece low profile keycaps mi takilabiliyor?
K68 aldim hocamkasası büyük ihtimalle sadece lowprofile sığacak şekilde
ya işte speed silver var tam boy fean başka mantıklıo tarafı yokHayırlı olsun. K68 iyi tercih. Tam boy isterseniz zaten XPG Summoner önerirdim. K68 alarak iyi etmişsiniz. @Greewe_Greew güzelce anlatmış yanlış bilgi veren arkadaşımıza. Tebrikler.
Ben de K68 daha iyi derim.
Öyle "XPG çünkü Cherry MX var" demekle olmuyor. Daha bunun PBT Keycaps'i bilmem neyi falan var çok girmeyeyim @Greewe_Greew anlatmış zaten.
normal keycapslerde uyuyormuş hocam bi videoda gördüm adam lube fln yapıyor başka keycapslerde takabilirsiniz fln fln diyorkasası büyük ihtimalle sadece lowprofile sığacak şekilde