45.000-60.000 TL Sizce Hangi Laptop? F/P Bakımından Düşünelim.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
İşlemci
i7 13620h
Ekran Kartı
5060
Merhaba, bir süredir kardeşim için laptop bakıyorum. Bugünkü indirimlerle birlikte muhtemelen bu hafta içinde alacağım. Şu an aklımda iki model var ve satıcı Hepsiburada olduğu için güven konusunda sıkıntım yok.

Öncelikle F/P olarak öne çıkan Casper(yorumlarıda çok iyi) (50.000 TL):
https://www.hepsiburada.com/casper-...2-cf60x-c-pm-HBC0000A9HHKW?magaza=Hepsiburada

Aslında almak istediğim fakat fiyat/ssd. nedeniyle soru işareti bırakan Lenovo (57.000 TL):
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...3je00ertr-pm-HBC00009PYKX2?magaza=Hepsiburada

Casper konusunda tecrübem var; daha önce iki farklı Casper laptopu 7’şer yıl kullandım. Malzeme kalitesini, artılarını eksilerini biliyorum. Hatta eski laptopum hâlâ çalışıyor, kartı yaktıktan sonra performansı düştü ama dizi/film için hâlâ kullanıyorum.

Aslında gönlüm Lenovo’dan yana ancak hem indirimin az olması hem de böyle bir modelde sadece 512 GB SSD bulunmasını garip buldum. Casper’ın aynı serisinin i5-210H işlemcili modeli 47.000 TL fakat işlemcinin zayıf kalacağını düşündüğüm için onu tercih etmedim.

Açıkçası yukarıdaki iki modelden biri olacak gibi duruyor.

Sizlerin de fikirlerini duymak isterim. Özellikle bu modelleri kullanan varsa yorumlar benim için değerli olur.

Son düzenleme:

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Casper daha mantıklı, özellikle Mux Switch özelliği bulunması iyi bazı oyunlarda ya da proğramlar da Gpu yu açıp kapatırken lazım olucak.

KS

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Casper daha mantıklı, özellikle Mux Switch özelliği bulunması iyi bazı oyunlarda ya da proğramlar da Gpu yu açıp kapatırken lazım olucak.
bende öyle düşünüyorum 54 civarına 915 modelide var 32 gb ram ama tek slot büyük ihtimal 4k 4k diye diye yükselincede sonu gelimiyor en mantıklısı 50kya almak gibi düşüünoyrum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri