- Konu Sahibi
bütçem fazla yok o yüzden bunu alıyorum normalde rampage alıcaktım fakat benim alıcağım model va panelmiş panelleri bilmiyorum ne işe arıyor ama ips den dolayı bunu aldıkları için sanırım bunu alıcam diğer bütün bu fiyata yakın monitörler curved olduğundan dolayı almıyorum ve monitör büyüklüğü 27 inç ve yenileme hızı 240 olan monitör arayışındayımBiliyormusun? rampage kullanan çoğu kişide memnun. Bizim halk için memnun olması ekrana baktığında birşey görmekten ibaret.
1ms altını bile görüyor diyerek ne kadar bilgisiz olduğun anlaşılıyor. 1ms gtg monitör yok! Anlayın şunu orada yazan pazarlama stratejisi, normalde 5-6ms var o monitör.
Ben rampage de kullandım aoc de. Sizin gibi yaklaşsam rampage de 1ms ve ips paneldi. Siz kağıt üstü özelliklere bakarak bütün olayı bitiriyosunuz. Bu monitörlerin neden ucuz olduğunu sorgulamıyorsunuz bile. Ben sebebini söyleyeyim, yapı kalitesi çöp bu monitörlerin. İleride sıkıntı çıkarabilecek türden. Eğer benim başım ağrımasın diyorsan böyle monitörler almamalısın nokta.
şuan kararsız kaldığımı söyleyebilirim